ŠOK NA WIMBLEDONU

Mektić ispao u muškim parovima, a Dodig u mješovitim. Samo je jedan Hrvat još u igri

ATP 500 - Rotterdam Open
Piroschka van de Wouw/REUTERS
08.07.2024.
u 02:30

Poraz Mektića i Koolhofa od malo poznatih Britanaca tim je veće iznenađenje jer su obojica ranije u karijeri osvajali naslov pobjednika u All England Clubu

Hrvatski tenisač Nikola Mektić s Nizozemcem je Wesleyem Koolhofom neočekivano rano ispao iz konkurencije muških parova u Wimbleodnu, sedme je nositelje u 2. kolu svladala domaća kombinacija Charles Broom i Arthur Fery sa 7-6 (4), 7-6 (5).

Poraz Mektića i Koolhofa od malo poznatih Britanaca tim je veće iznenađenje jer su obojica ranije u karijeri osvajali naslov pobjednika u All England Clubu, Mektić 2021. s Matom Pavićem, a Koolhof lani s Nealom Skupskim.

Ivan Dodig je, pak, svoj nastup u mješovitim parovima s Tajvankom Latishom Chan okončao već u 1. kolu, wimbledonske pobjednike u ovoj konkurenciji iz 2019. svladali su također domaći predstavnici Marcus Willis i Alicia Barnett sa 6-3, 3-6, 10-5.

VIDEO Hrvatska nogometna reprezentacija više nije u TOP 10 na svijetu. To bi mogao biti veliki problem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije