Bit će najplaćeniji

Messi na SP-u dogovorio novi klub, napušta Europu

Match de Ligue 1 Uber Eats "PSG -Troyes" (4-3) au Parc des Princes à Paris
Foto: JB Autissier
1/3
28.11.2022.
u 10:25

Ugovor s PSG-om veže ga do ljeta 2023., a za francuski je klub upisao 23 gola i 29 asistencija u 53 utakmice.

Prema napisima The Timesa Lionel Messi (35) navodno je nadomak potpisivanja ugovora za novi klub.

Argentinska zvijezda trenutačno je na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali PSG bi mogao zamijeniti za MLS momčad Inter Miami koja je u suvlasništvu Davida Beckhama.

Ostvare li se ova predviđanja, Messi bi mogao postati najplaćeniji igrač u povijesti MLS lige s plaćom od 1.2 milijuna funti tjedno.

Kako objašnjavaju iz spomenutog medija, vrsni napadač je redovit gost u Miamiju. Tamo ima kuću i dolazi na odmor s obitelji. Ni on sam nije skrivao želju da okuša sreću u MLS-u:

- Uvijek sam imao iluziju da mogu uživati i doživjeti iskustvo života u Sjedinjenim Državama, osjetiti kakav se nogomet tamo igra, kakav je život tamo. Volio bih da mi se to dogodi, a hoće li, to ne znam - rekao je Leo za La Sextu 2020. godine.

Dodajmo da je ranije The Athletic objavio kako je Messi mjesecima tajno pregovarao s klubom iz Miamija tako da ništa nije isključeno. 

Inače, karijeru je izgradio u Barceloni koju je napustio 2021. bez odštete i prešao u PSG za koji je upisao 23 gola i 29 asistencija u 53 utakmice. Ugovor s francuskom momčadi ima do ljeta 2023. godine.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije