ohladili se

Middlesbrough odustao od Avdije Vršajevića?

vršajević
Foto: Tino Jurić/Pixsell
13.08.2014.
u 11:15

Otočani su na poziciju desnog braniča doveli 32-godišnjeg Španjolca Damia Abellu

Iako je izgledalo kako je prelazak reprezentativca BiH Avdije Vršajevića iz Hajduka u Middlesbrough za 700 tisuća eura gotova stvar, prema pisanju The Gazette, engleski klub, čini se, ''ohladio se'' od tog posla.

Vršajević zbog transfera čak nije ovog vikenda putovao u Zagreb na susret s Lokomotivom, a Otočani su na poziciju desnog braniča doveli 32-godišnjeg Španjolca Damia Abellu.

Vršajević je u Hajduku od 2012. godine, kada je stigao iz Čelika.

>>Vršajević odlazi iz Hajduka u Middlesbrough za pola milijuna eura

>>Hajduk prihvatio ponudu Middlesbrougha za Vršajevića

Komentara 3

Avatar mlijeko
mlijeko
11:27 13.08.2014.

Pa nije to nikakvo iznenađenje. Nije li Brblić neki dan izjavio da ne mogu otići niti Vršajević niti Sušić dok ne prođe utakmica sa Dniprom...

ZO
zoom
13:32 13.08.2014.

pa nisu ludi dati za njega 0,7 mil.EUR?!?!

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
14:44 13.08.2014.

Pa ovi preko Bregane na zapad ne mogu čak ni avdiju prodati,pokušajte na istok preko bajakova ,tamo je vašar za Hajdukovce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije