NEPOŽELJAN

Mihajlovića nisu pustili na stadion OFK Beograda

Siniša Mihajlović (1)
Jurica Galoić/Pixsell
18.04.2013.
u 10:53

Iz kluba neslužbeno poručuju da Mihajlović nije dobrodošao na Omladinski stadion.

OFK Beograd nije pustio Sinišu Mihajlovića, izbornika srpske reprezentacije na polufinalnu utakmicu Kupa protiv Vojvodine. Iz kluba neslužbeno poručuju da Mihajlović nije dobrodošao na Omladinski stadion.

Kako pišu Novosti, to je kulminacija verbalnog rata predsjednika Beograda Zvezdana Terzića i Siniše Mihajlovića. Terzić je nedavno izjavio da Mihajloviću menadžeri sastavljaju reprezentaciju na što je srpski izbornik najavio tužbu.

Kao i obično, postoje dvije verzije događaja. Iz srpskog saveza poručuju da su tražili karte za izbornika, ali im klub nije odgovorio. U OFK Beogradu tvrde da su karte Mihajlovića čekale na ulazu na što savez odgovara da im je priča "smiješna".

Mihajlović, koji je došao u Beogradu kako bi pogledao uzvrat Kupa, na kraju nije ni krenuo prema stadionu jer je znao da neće moći ući u ložu.

>> Mihajlović dobio potporu, ostaje na klupi do kraja kvalifikacija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije