HVALJENI VEZNJAK

Caktaš: Ja u Dinamu? Rekao sam da mogu samo u veći klub od Hajduka...

Caktaš
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
08.12.2015.
u 10:45

– Što se tiče Dinama, to nema potrebe ni komentirati. Rekao sam da iz Hajduka mogu otići samo u neki veći klub

Nižu se pohvale na račun Mije Caktaša nakon odigranog derbija u Maksimiru. Hvale ga izbornik Ante Čačić, trener Dinama Zoran Mamić... Njegov nastup u Maksimiru navijači Hajduka uspoređuju s igrama Ivana Gudelja i Blaža Sliškovića, a Mijo na sve pohvale odmahuje rukom i kaže kako bi ih sve mijenjao za barem jedan gol u sudačkoj nadoknadi protiv Dinama.

– Igrao sam sve tri utakmice, to su mi tri najveće rane na srcu, najgori porazi u životu. Teško mi je još uvijek o tome govoriti – kaže za Goal potišteni Mijo Caktaš, koga su barem malo oraspoložile pohvale izbornika Čačića.

– Drago mi je da izbornik ima lijepo mišljenje o meni i mojim igrama, čuo sam da me i mnogi drugi hvale, ali draže bi mi bilo da me ne hvale, sve bih to mijenjao za taj nesretni gol u zadnjim sekundama – dodao je.

Na žalost, i iza ovoga derbija vuku se repovi.

– Nije na meni da pričam o suđenju, ali žao mi je što se nakon svakog derbija mora pričati o pogreškama na našu štetu – kaže Caktaš.

Mijo je nedavno potpisao novi ugovor, no sve su glasnije najave kako će teško do 150. nastupa jer bi na zimu mogao u inozemstvo ili u Dinamo jer su mnogi Mamićeve pohvale na njegov račun protumačili kao poziv.

– Nedavno sam potpisao novi ugovor, rodila mi se i kći, tako da mi se ne žuri van, ali, ako dođe ponuda koja će zadovoljiti i klub i mene, lako ćemo se dogovoriti. Što se tiče Dinama, to nema potrebe ni komentirati. Rekao sam da iz Hajduka mogu otići samo u neki veći klub.

>> Što je još Mijo Caktaš rekao pročitajte ovdje

>> Pokazalo se da je Dinamova dominacija u HNL stvar prošlosti!

Komentara 54

FA
FAAS
11:01 08.12.2015.

bilo je i vecih muda od igraca koji su isto govorili ali kad ogladnu onda jedva cekaju u DINAMO zato Mijo klapecu

Avatar petrolio
petrolio
11:30 08.12.2015.

mijo može u dinamo jedino kao oružar...smiješno kako si diže cijenu spominjenjem dinama, a dinamo za njega ne bi dao niti 1 kn

KR
kruti
11:13 08.12.2015.

ako ideš u samo veći klub od hajduka onda imaš izbor od 99.9% klubova u evropi,tovarski kmečavac,ihihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije