Povremeni reprezentativac

Milić: Jedva čekam izazove u Hajduku, debi protiv Libereca

hrvoje milić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
11.08.2015.
u 16:54

"Sretan sam, vjerujem da su sretni i u klubu. Siguran sam da ću dobrim igrama pomoći i klubu i sebi, da će Hajduk ove sezone igrati dobro"

Hrvoje Milić konačno je završio svoju "sapunicu", dosadašnji branič Rostova vratio se u redove splitskog Hajduka. Povremeni reprezentativac Hrvatske tjednima je bio glavna meta Hajdukovih čelnika koji su sada dovođenjem ovog braniča napravili odličan posao. Ovaj 26-godišnji branič imao je raznih ponuda, na njegovu su adresu stizali upiti talijanskih i njemačkih prvoligaša, no Milić se odlučio za Hajduk. I onda nam u 13:06 putem Whatsappa poslao jasnu poruku...

"Potpisao sam!" stajalo je u poruci presretnog Milića, prenosi Goal.com.

Novi igrač Hajduka ubrzo se zaputio na ručak, a onda prije prvog treninga s novom momčadi svoja razmišljanja podijelio u razgovoru za Goal.

"Ovo je za mene pravo olakšanje. Predugo se odužila ova sapunica s papirima, predugo sam čekao novi klub. Napokon je sve gotovo, jedva čekam prve izazove u Hajduku. Najgore je bilo meni koji sam morao čekati papire iz Rusije, no sada je, srećom, sve riješeno", kazao je Hrvoje Milić pa nastavio:

"Sretan sam, vjerujem da su sretni i u klubu. Siguran sam da ću dobrim igrama pomoći i klubu i sebi, da će Hajduk ove sezone igrati dobro, ali i postizati uspješne rezultate. To je najvažnije."

Jeste li fizički spremni?

"Gledajte, trenirao sam redovito s privatnim trenerom, ali pitanje je koliko je to dovoljno za prave utakmice. Uvijek je drugačije kada trenirate odvojeno od momčadi. Već danas popodne ću obaviti prvi trening s novim suigračima, želim se što prije potpuno spremiti i zaigrati za Hajduk."

Kada se može očekivati vaš debi?
"Sigurno neću zaigrati protiv Rijeke, još se moraju čekati neki papiri iz Rusije. Ali, imat ću pravo nastupa za europske izazove protiv Libereca."

>>A što je još rekao Hrvoje Milić, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Reprezentativac Hrvoje Milić potpisao za Hajduk!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije