PREMALO?

Milijunaš jurio Porscheom 200 na sat, uzeli mu vozačku na samo četiri mjeseca

Bundesliga - Bayer Leverkusen v Eintracht Frankfurt
Thilo Schmuelgen/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
27.04.2021.
u 12:10

Naime, on je svoj Porsche Macan od 430 konjskih snaga na autoputu u blizini Frankfurta malo 'propuhao' s 200 km/h na dijelu ceste gdje je dozvoljeno 100 km/h

Pa nemam valjda Porsche da ga vozim 60 na sat?, pomislio je Adi Hütter (51), trener Borussije Mönchengladbach i stisnuo papučicu gasa, ali malo prejako. 

Naime, on je svoj Porsche Macan od 430 konjskih snaga na autoputu u blizini Frankfurta malo 'propuhao' s 200 km/h na dijelu ceste gdje je dozvoljeno 100 km/h. Čisto da se auto ne ulijeni.. . Ali zato nisu bili lijeni njemački policajci koji su mu uzeli vozačku na četiri mjeseca i vjerojatno naplatili lijepu novčanu kaznu. 


No, prije dva tjedna Borussia Mönchengladbach za njega je Eintrachtu isplatila 7,5 milijuna eura, što je najveći novac isplaćen za nekog trenera u Bundesligi, tako da mu vjerojatno neće biti problem platiti kaznu. Inače, u Eintrachtu je zamijenio našega Niku Kovača, a prije toga je u karijeri vodio Red Bull Salzburg, Altach, Grödig i Young Boys. 

Komentara 1

DU
Deleted user
19:16 27.04.2021.

jadnici o kakvom Porsche Macan piskarate? Da to nije neki Porsche mačor? 200km/h i nije neka brzina za njemce. 4 mjeseca taksi i koga briga. Porsche MACAU, a ne mačor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije