Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA POVIJEST

Miočić i Jones dogovorili borbu?! Jones otkrio datum i mjesto okršaja

Stipe Miočić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
05.07.2024.
u 19:16

"9. studenoga u Madison Square Gardenu. Znam da se čini kao san, ali stvarno je", objavio je Jon Jones kada su ga navijači tražili točan datum njegove iduće borbe

Jon Jones i Stipe Miočić konačno bi trebali ući u oktogon i suočiti se u borbi koji mnogi nazivaju okršajem za najboljeg MMA borca svih vremena, pišu američki mediji. Miočić je borac s najviše obrana pojasa u teškoj kategoriji. s tri uzastopne obrane. S druge strane stoji Jones, nevjerojatan borac za čiji kompletan stil borbe nitko nije pronašao pravi odgovor koji bi ga zbacio s trona dok je godinama vladao kategorijom do 93 kilograma. Trenutno drži pojas u teškoj kategoriji koji je osvojio pred više od godinu dana protiv Cyrila Ganea.

Prvu obranu pojasa u teškoj kategoriji trebao je imati upravo protiv Stipe Miočića prošlog studenog, no ozljeda prsnog mišića onemogućila je veliki okršaj na Madison Square Gardenu. Jones se dokazao kaj dominantan kandidat za najboljeg borca svih vremena, no ipak je mnoge iznenadio svojom spremom unatoč podizanju kilaže i dominantnom izvedbom protiv Ganea. 

Sudeći prema liječničkim odobrenjima, Jones je u potpunosti zdrav i spreman za veliki povratak protiv Miočića na slavnoj areni u New Yorku. Američki borac je čak otkrio novi datum kada bi se borba trebala održati, no još je njegov navod bez službene potvrde od strane UFC-a. Na Instagramu je dao naslutiti da je iduća borba već dogovorena, a na profil je postavio i odbrojavanje koje završava 9. studenog.

GALERIJA Zavirite u raskošnu kuću Luke Modrića u elitnom zadarskom naselju Kožino

Stipe Miočić
1/11

"Danas smo radili na vrhu čučnja", napisao je uz snimku kako vježba. "Napravio sam seriju od tri ponavljanja s 238 kilograma. Osjećam kako mi se snaga vraća i kako istovremeno skidam kile. Imam još 18 tjedana i tri dana da se dovedem u formu i upravo to namjeravam napraviti. Napredak je sreća. Žrtvuj se dana, smij se sutra. Pronađi ljubav prema radu na sebi", dodao je Jon Jones na Instagramu.

Iduća je objava ponovo potvrdila važnost spomenutog datuma. "Crveni kut. - moj ured, #Nov9th", napisao je Jones na društvenim mrežama. Tražili su ga da potvrdi datum, a on je odgovorio: "9. studenoga u Madison Square Gardenu. Znam da se čini kao san, ali stvarno je." Obzirom da će se UFC 308 u Abu Dhabiju održati 26. listopada, izgledno je da bi Miočića i Jonesa mogli gledati na priredbi pod brojem 309.

VIDEO Cro Cop otkrio zanimljiv početak svoje karijere kao MMA borac: 'Htio sam dobro izgledati kao on'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije