WTA Stanford

Mirjana Lučić za samo 45 minuta izgubila od Amerikanke McHale

'Croatia\'s Mirjana Lucic returns the ball to Russia\'s Maria Sharapova during their Women\'s first round match in the French Open tennis championship at the Roland Garros stadium, on May 24, 2011, in
'THOMAS COEX'
26.07.2011.
u 11:16

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić neslavno je završila svoj nastup na WTA turniru u Stanfordu

Inače 93. tenisačica svijeta ispala je u 1. kolu za samo 45 minuta od Amerikanke Christine McHale (65. na svijetu) sa 1:6, 0:6. Lučić je osvojila svega dva poena na servis svoje protivnice, a i sama je katastrofalno servirala. Imala je svega 36 posto ubačaja prvog servisa.

Uz to, naša je tenisačica imala čak 12 dvostrukih pogrešaka, a servis je izgubila četiri puta.

Bio je to treći dvoboj te dvije tenisačice, a McHale sada vodi 3-1 u međusobnim susretima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije