Reprezentacija

Mirko Alilović otpao za Kup 4 nacije, pozvan Mate Šunjić

Kauboji
Dino Stanin
30.10.2011.
u 13:09

Rukometna muška reprezentacija Hrvatske okupila se jučer u Zagrebu odakle je poslije ručka otputovala u Slavonski Brod.

Tamo ostaje do srijede kada putuje na turnir u Srbiju gdje će igrati protiv Češke (u Nišu), Srbije (Beograd) i Mađarske (Vršac).

– Možda bi bilo bolje da nismo prihvatili sudjelovanje na turniru već da smo ostali u Hrvatskoj i odradili dobre sedmodnevne pripreme – rekao je izbornik Slavko Goluža.

Rekao je to izbornik s obzirom na činjenicu da ćemo kompletni biti tek u ponedjeljak navečer te da ćemo u Srbiji odigrati tri utakmice u četiri dana i to u tri različita grada. Na putovanje od Niša do Beograda te kasnije Vršca izgubit će se dosta vremena koje se moglo iskoristiti za treninge.

– Imam obiteljskih problema pa sam zamolio izbornika da me oslobodi ove akcije – rekao je Mirko Alilović čiji će se povratak na vrata reprezentacije tako odgoditi do sljedeće akcije.

Umjesto njega izbornik Goluža pozvao je Matu Šunjića, vratara našičkog Nexea.

Zbog obveza u svojim klubovima tek danas će doći Denis Buntić, Ivan Ninčević, Vedran Zrnić i Venio Losert.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije