MRCINA I POL

Mirko Filipović slavi 50. rođendan, na fotografiji izgleda neprepoznatljivo

Vinkovci: 10.9.1974. ro?en Mirko Filipovi?
Foto: midzorsl
1/3
10.09.2024.
u 17:06

Cro Cop je nonstop na treninzima što se i danas vidi na njegovom izgledu. Imao je jednu od najjačih, ako ne i najjaču lijevu nogu u povijesti kikboksa

Najveći hrvatski MMA borac Mirko Filipović danas slavi 50. rođendan. No, to se na Vinkovčaninu, koji je 2019. zbog moždanog udara prekinuo karijeru, uopće ne vidi.

Iako je prije pet godina prisilno prekinuo karijeru, Cro Cop je nonstop na treninzima što se i danas vidi na njegovom izgledu. Kroz povijest je trenirao nemali broj borilačih sportova, a na kraju je odabrao kikboks. I tu se itekako proslavio.

Omjer 26-8 na prvu i ne zvuči pohvalno, ali s kakvim se imenima borio, omjer ispada fenomenalan. Osvojio je Prideov Grand Prix, borio se u UFC-u, Bellatoru i Rizinu, ali kikboks mu je najbolje išao. Karijeru je 2013. okrunio osvajanjem K-1 turnira u Zagrebu.

Mirko Cro Cop Filipović imao je jednu od najjačih, ako ne i najjaču lijevu nogu u povijesti kikboksa, iako je i desna bila vrlo jaka. Nikad mu nije bilo važno koliko su njegovi suparnici visoki i fizički snažni jer ništa od toga se nije isplatilo ako se nisu čuvali njegove brutalne ljevice, a mnogi od njih nisu. Odatle i ona čuvena rečenica "Desna noga bolnica, lijeva noga groblje".

Komentara 5

ZZ
Z-ZG
18:43 10.09.2024.

Izgleda potpuno prepoznatljivo!

GO
googlebot
19:04 10.09.2024.

Ja pomislio da je to Zlatan Ibrahimović. Znate li vi značenje riječi neprepoznatljivo?

AB
allain.biger
18:56 10.09.2024.

Sretan rodendan Mirko!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije