DOZNAO LOŠE VIJESTI

Mirko Novosel: Umro je Ćiro? O, majko mila

Zagreb: Kava i lampion na mjestu gdje je Ćiro Blažević boravio u kafiću Charlie
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
08.02.2023.
u 10:33

- Poznavali smo se i uvažavali. S Ćirom je uvijek bilo zanimljivo popričati. Bio je vrlo zanimljiv kao osoba ali i vrlo poseban kao trener, sjajan animator. Znao je od igrača izvući maksimum a to je najvažnija stvar da bi uspio.

Za našeg najvećeg košarkaškog trenera bili smo glasnik loših vijesti. Kad smo Mirka Novosela nazvali još nije znao da je preminuo "trener svih trenera", Ćiro Blažević, opjevani kolega po struci iz nogometnog svijeta.

- O, majko mila - bila je prva reakcija jedinog hrvatskog trenerskog počasnika Košarkaške kuće slavnih.

GALERIJA: PRISJETIMO SE FOTOGRAFIJA ĆIRE BLAŽEVIĆA, TRENERA SVIH TRENERA

Zagreb: Kava i lampion na mjestu gdje je Ćiro Blažević boravio u kafiću Charlie
1/37

- Poznavali smo se i uvažavali. S Ćirom je uvijek bilo zanimljivo popričati. Bio je vrlo zanimljiv kao osoba ali i vrlo poseban kao trener, sjajan animator. Znao je od igrača izvući maksimum a to je najvažnija stvar da bi uspio. Kako sam ja slomio kuk, pa sam tri mjeseca u autu, nisam ga dugo vidio. Posljednji put, negdje jesenas, mislim kod "Čarlija", gdje ga se moglo vidjeti. Trenerski ću ga pamtiti ponajprije kao nekoga tko je one 1982., u godini trijumfa zagrebačkog sporta, Dinamu donio naslov prvaka tadašnje Jugoslavije - kazao nam je veliki košarkaški trener. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije