TRENER HAJDUKA

Mislav Karoglan: Promašili smo pet velikih prilika i to je odlučilo derbi

Split: Navija?i na tribinama prate susret Hajduka i Dinama
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/7
30.03.2024.
u 21:55

- Puno smo toga pogodili u smislu taktike. Imali smo pet velikih prilika, nismo zabili gol i to presudi derbi - rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan.

U posljednjem susretu 28. kola HNL-a, najvećem hrvatskom derbiju, nogometaši Dinama su na splitskom Poljudu s 1-0 (1-0) pobijedili Hajduk i prestigli ga na ljestvici. Utakmica je odlučena u 38. minuti, a jedini pogodak postigao je Bruno Petković. Time je Dinamo nakon dva prvenstvena poraza ove sezone od Hajduka prvi put svladao Splićane i skočio na drugo mjesto ljestvice. Vodeća Rijeka ima 62 boda, a Dinamo uz utakmicu manje 57. Na trećem je mjestu Hajduk s 55 bodova, a u idućem kolu slijedi novi derbi, dvoboj Rijeke i Hajduka na Rujevici.

- Puno smo toga pogodili u smislu taktike. Imali smo pet velikih prilika, nismo zabili gol i to presudi derbi - rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan i dodao:

- Dobro smo otvorili utakmicu, imali šanse Pukštasa i Livaje. Primili smo gol i jedino me to smeta. I ono što smo cijeli tjedan radili se dogodi, Petković se okrene i zabije.

VEZANI ČLANCI:

Sudac?

- Meni je to za derbi mekano, ali ne mogu reći da je sudac nešto pogriješio.

Na golu je bio Lovre Kalinić.

- Lučić je ozlijeđen i morat će na operaciju. Inače je neupitan.

Slijedi opet Dinamo, ali u Kupu.

- Moramo odigrati na ovoj razini i vratit ćemo se.

>> Atmosfera na Poljudu

Split: Navija?i na tribinama prate susret Hajduka i Dinama
1/23
Ključne riječi

Komentara 6

BL
blekpanther
22:15 30.03.2024.

Ne ide ni sa Nijemcima sad hoćemo vanzemaljce!

KU
Kujttim
22:39 30.03.2024.

Hajduk se urušava unutar svlačionice. Do večeras su bili u igri za titulu, ali igra je zapravo bila na razini trećeg mjesta i sada su posve zasluženo na - 7 bodova od Rijeke. Na kraju prvenstva opet ide metla i sve iz početka. Vidjet ćemo u utorak protiv Dinama u Kupu i onda za 7 dana protiv Rijeke. Ne znam da li će Nikola Kalinić moći igrati više od 45 minuta u te dvije utakmice, a Livaje nema?! Ivanu Perišiću je ovo muka, a ni Brekalu nije bolje. Uremović je isto bio reprezentativac, ali stalno je ozlijeđen. Livaja je isto bio reprezentativac, ali ovo je totalna nemoć. Melnjak je također bio kandidat za reprezentaciju, no i on je daleko od nogometa, kao i Žaper. Sahitija i Pukštasa će prodati. Bojim se da sve opet ide iz početka i da će se promijeniti predsjednik , SD, trener, te 7 do 8 igrača.

KU
Kujttim
22:28 30.03.2024.

Hajduk je sređeniji klub, ali Jakobušić, Nikoličius i Livaja su postali teret, a Karoglan nije kalibar za klupu Hajduka. Hajduk će opet biti treći, a najgore za Hajduk će biti ako Rijeka osvoji prvenstvo. Naime Dinamo je financijski moćniji, a naslov Rijeke bi Hajduka unazadio. Mislim da je Hajduk na dobrom putu, ali niti jednu ključnu utakmicu nisu dobili. Na kraju će opet biti rezultatski neuspjeh, pogotovo ako izgube u utorak u Kupu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije