VEČERNJI SAZNAJE

Mislav Oršić ne dolazi u Dinamo! O senzacionalnom transferu nije bilo ni razgovora

ARHIVA: Mislav Oršić postao je novi član engleskog Southamptona
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
15.08.2024.
u 16:05

Povratak Oršića u Dinamo sigurno bi imao smisla u nekim drugim okolnostima, ali u postojećim sigurno ne

Uoči sutrašnje utakmice Dinama i Šibenika iz Turske je plasirana pomalo senzacionalna vijest o povratku Mislava Oršića. Dapače, Turci tvrde da su pregovori Dinama i Trabzonspora u poodmakloj fazi te da bi se transfer vrlo brzo trebao realizirati. No Turci kao Turci, njihovim tekstovima uglavnom ne treba ni najmanje vjerovati, pa tako i u ovom slučaju s Oršićem.

Naime, saznajemo da Dinamo uopće ne pregovara s Oršićem o povratku. A razlog je vrlo jasan, plavi su dolaskom Pjace i Cordobe, naravno i s Hoxhom i Špikićem, već itekako dobro popunjeni na krilnim pozicijama. Oršić je, nažalost, daleko od udarne momčadi Trabzonspora, a Turci bi ga se rado riješili i s obzirom na to da je treći najplaćeniji igrač u momčadi.

GALERIJA Dinamo preokretom slavio u Osijeku. Plavi nastavili niz bez poraza

ARHIVA: Mislav Oršić postao je novi član engleskog Southamptona
1/17

Iza Mislava je nezgodna ozljeda koljena i dugotrajan oporavak, na pripremama je imao vrlo malu minutažu, a trener Trabzonspora Abdullas Avci na njega očito ne računa ozbiljno. Prije nekoliko dana dao je izjavu da se još nije potpuno oporavio. Osim toga, turski klubovi od iduće sezone mogu imati samo 12 stranaca, a Trabzonspor ih ima više, pa bi Oršić mogao biti prekobrojan.

Povratak Oršića u Dinamo sigurno bi imao smisla u nekim drugim okolnostima, ali u postojećim sigurno ne. Jer, osim što su plavi poduplani na krilnim pozicijama, logičnije je da tijekom sezone priliku daju nekim mlađim igračima, poput 16-godišnjeg Patrika Horvata, ljevokrilnog napadača za kojeg kažu da je izvanserijski talent. Još prošle godine za njega je ozbiljno bio zainteresiran RB Salzburg, ali Horvat je shvatio da mu je u Maksimiru najbolje jer Dinamo u njemu vidi projekt za budućnost. I zato, koliko god je Oršić legenda Dinama, koliko god bi navijači s radošću dočekali povratak istinskog dinamovca, ne bi imalo nikakva smisla da ga plavi sada dovedu.

VIDEO Brozović se oprostio od hrvatske reprezentacije!  Jedna stvar ga je jako pogodila

Komentara 1

ME
Melada
16:22 15.08.2024.

Tki je sljedeci koji ce se veatiti u Dinamo ili u Hajduk?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije