Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLALA PISMO

Mlada BiH zvijezda otkrila iznenađujuće detalje: Ograđujem se od očevih izjava, nismo u kontaktu dvije godine

Sarajevo: Lana Pudar osvojila je treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Dohi
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/5
28.06.2024.
u 12:38

"Ograđujem se od svih ranijih i eventualnih budućih javnih istupa Velibora Pudara koji uzimaju u kontekst mene, moju sportsku karijeru i privatni život mene i moje obitelji. Moj otac i ja već skoro dvije godine nemamo nikakav kontakt i sve njegove izjave nemaju apsolutno nikakve veze sa mnom."

Lana Pudar (18) plivačko čudo iz Mostara, javno je prozvala svoga oca Velibora. Razlog je taj što je Velibor, bivši vratar Veleža, tvrdio da je Lana bila pozvana da nastupa za Srbiju.

Ona se nakon toga obratila javnosti pismom u kojem je otkrila pojedinosti odnosa s ocem.

"Osjećam potrebu ovim putem reagirati na današnje medijske naslove i tekstove koji su se pojavili na gotovo svim medijima u našoj državi, a vezani su za javne istupe mojega oca Velibora Pudara na društvenim mrežama.

Odluka za koju ću državu nastupati nikada nije bila upitna i uvijek je bila i isključivo MOJA, a ne njegova ili bilo koga drugog. Ograđujem se od svih ranijih i eventualnih budućih javnih istupa Velibora Pudara koji uzimaju u kontekst mene, moju sportsku karijeru i privatni život mene i moje obitelji. Moj otac i ja već skoro dvije godine nemamo nikakav kontakt i sve njegove izjave nemaju apsolutno nikakve veze sa mnom.

Ovako nešto najmanje je potrebno u trenutku kada sam u završnim pripremama za nastup na Olimpijskim grama u Parizu. Međutim zbog velikog interesa javnosti, a prije svega zbog sebe i svega onoga što me čeka, osjećala sam potrebu ovako se javno oglasiti, razjasniti i staviti točku na sve navedeno.

Ovo je posljednji put da se javno oglašavam i govorim na ovu temu i molim vas da to poštujete. Hvala vam na razumijevanju i golemoj podršci koju imam i osjećam od svih dobronamjernih ljudi u našoj domovini i izvan nje", poručila je Lana Pudar.

>> Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

Sarajevo: Lana Pudar osvojila je treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Dohi
1/61
 
Ključne riječi

Komentara 6

LU
luftbrenzzer
17:24 28.06.2024.

I pored opširnog odricanja od izjave oca, ostaje nejasno za koju će zemlju nastupiti.

NI
Nipos18
17:01 28.06.2024.

Nadam se da neće biti prepisana karijera Mirjane Lučić...

Avatar Danke Deutschland
Danke Deutschland
15:35 28.06.2024.

kad se prekinu veze sa najblizim, znas da karijera pocinje da ide nizbrdo. bezbroj je primjera do sada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije