Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA U USPONU

Modrić predsjedniku Reala: 'Pet minuta sam ga gledao i znam da će osvojiti Zlatnu loptu'

LaLiga - Getafe v Real Madrid
Foto: ANA BELTRAN/REUTERS
1/4
28.06.2024.
u 08:15

U Real Madridu su prezadovoljni izvedbama turskog veznjaka Arde Gülera.

Real Madrid u Njemačku je na Europsko prvenstvo poslao mnogo svojih zvijezda, a jedna od njih je i turski veznjak Arda Güler. Sjajni 19-godišnjak karijeru u Kraljevskom klubu počeo je na loš način. Imao je problema s nizom ozljeda, zbog čega je dugo bio prikovan na klupu, no pri kraju sezone, kada je napokon dobio priliku, pokazao je da ima više nego dovoljno kvalitete da bude redovan u rotacijama kao i njegovi suigrači.

Njegove izvedbe na Euru u Njemačkoj samo su dokaz da sjajne predstave s kraja sezone u bijelom dresu nisu slučajnost. Güler je postao nezamjenjiv igrač u turskoj reprezentaciji, a nevjerojatnim golom u prvoj utakmici pomogao je svojoj selekciji da dođe do pobjede 3:1 nad Gruzijom.

Soccer Football - Euro 2024 - Group F - Czech Republic v Turkey - Hamburg Volksparkstadion, Hamburg, Germany - June 26, 2024 Turkey's Arda Guler reacts REUTERS/Annegret Hilse Photo: Annegret Hilse/REUTERS
Foto: Annegret Hilse/REUTERS

Sve to dokaz je da u Madridu imaju još jednu veliku zvijezdu u nastanku, a toga su svjesni, izgleda, i njegovi suigrači. Kako piše Defensacentral, portal upućen u zbivanja u Kraljevskom klubu, novi kapetan Reala Luka Modrić susreo se s predsjednikom kluba Florentinom Perezom "otkrio mu je veliku tajnu".

"Gledao sam ga pet minuta prvog dana i jasno mi je bilo da će osvojiti Zlatnu loptu igrajući za Madrid", rekao je hrvatski veznjak tom prilikom Perezu, a ovaj mu je odgovorio: "Slažem se. Uostalom, kada smo ga kupovali od Fenera, znali smo što radimo".

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

LaLiga - Getafe v Real Madrid
1/17

Komentara 1

ZP
Zabranjen pristup
10:03 28.06.2024.

Tesko da neki turcin osvoji zlatnu loptu.zarade lovu pa puknu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije