ŠPANJOLSKI MEDIJI

'Mlada zvijezda Reala potpuno je izludila Modrića na treningu. Bijesni Hrvat je počeo psovati'

Champions League - Group C - 1. FC Union Berlin v Real Madrid
LISI NIESNER/REUTERS
30.01.2024.
u 14:02

Turčinov djed potvrdio je za turski medij Demirören Haber Ajansı da je njegov unuk već bio u kontaktu s Modrićem, koji ga je navodno već obilježio kao svog nasljednika kada napusti Santiago Bernabeu.

Turski i španjolski mediji objavili su detalje s treninga Real Madrida tijekom kojeg je u jednoj akciji glavnu ulogu imala mlada turska zvijezda Arda Güler. Napisali su da je 'iskusnu zvijezdu Luku Modrića izludio' i donose kako je hrvatski veznjak reagirao nakon Gulerovog poteza. 

GALERIJA Španjolski mediji: Nešto se događa s Lukom Modrićem

Champions League - Group C - 1. FC Union Berlin v Real Madrid
1/5

Turčinov djed potvrdio je za turski medij Demirören Haber Ajansı da je njegov unuk već bio u kontaktu s Modrićem, koji ga je navodno već obilježio kao svog nasljednika kada napusti Santiago Bernabeu.

- Modrić je nazvao mog unuka i rekao da će se umiroviti za godinu dana i ostaviti mu broj 10 u Realu - rekao je Ardin djed. 

Na današnjem treningu igrači Reala bili su podijeljeni u dvije momčadi i igrali su utakmicu na skraćenom terenu. Güler je igrao za momčad koja je bila protiv Modrića i ostatka nogometaša Reala, a u jednom trenutku sjajno je driblingom prevario Modrića i zabio lijep pogodak.

VEZANI ČLANCI:

Modrić je taj događaj  popratio psovkom i upozorio suigračima: 'Moramo više paziti na njegovu lijevu nogu.'

Španjolski izvori koji su popratili trening također su to prenijeli i naveli da je Modrić bio ljut na sebe jer ne voli gubiti ni utakmice na treningu. Dodaju da je njegova ljutnja ujedno bila i priznanje turskom nogometašu na silnom talentu. 

Komentara 2

AN
antikomunist1
16:55 30.01.2024.

Turčinov djed je rekao nešto susjed Luke Modrića je rekao nešto drugo - trač ide dalje!

ER
EroK
22:36 30.01.2024.

Kako bi vi volili da imate jednog Luku Modrića! Možete samo sanjati o njemu ili ovako ga oblajavati, kako što oblajavate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije