MOGUĆI RASTANAK

AS: Sprema se šok u Madridu. Modrić je ljut zbog onoga što mu je Real napravio i odlazi u novi klub

Champions League - Group C - 1. FC Union Berlin v Real Madrid
LISI NIESNER/REUTERS
30.01.2024.
u 08:30

Od 32 utakmice Reala ove sezone, Luka je bio zamjena u njih čak 17, što mu se nikada prije nije dogodilo. Utvrdili su to novinari AS-a uz naglasak kako je iskusni veznjak pao u hijerarhiju što se tiče momčadi Carla Ancelottija, što mu ozbiljno zamjera.

Hrvatski reprezentativni kapetan Luka Modrić bi u posljednjim danima siječanjskog mercata mogao napustiti redove španjolskog velikana Real Madrida. Naime, u tekstu posvećenom Modriću, ugledni dnevnik AS iznio je određene podatke koji su itekako zabrinjavajući za vatrenog, ali ono što je bez ikakve dileme privuklo svu pažnju je potencijalni odlazak.

GALERIJA Španjolci: Nešto se događa s Modrič, Saudijci čekaju

Champions League - Group C - 1. FC Union Berlin v Real Madrid
1/5

Od 32 utakmice Reala ove sezone, Luka je bio zamjena u njih čak 17, što mu se nikada prije nije dogodilo. Utvrdili su to novinari AS-a uz naglasak kako je iskusni veznjak pao u hijerarhiju što se tiče momčadi Carla Ancelottija, što mu ozbiljno zamjera. 

Čak ni u prošlom dvoboju na gostovanju kod Las Palmasa, kapetan Hrvatske nije dobio priliku zaigrati. Međutim, ono što ga navodno posebno smeta, to je  da ga trener Carlo Ancelotti nije poslao niti na zagrijavanje.

VEZANI ČLANCI:


Modrić je navodno ljut na upravu kraljevskog kluba i zamjera im jer ne reagiraju na Ancelottijevo ignoriranje, pa je situacija jako napeta, te bi sve moglo eskalirati ovih dana. Za njegove usluge jako se zanimaju Saudijci, pa bi Luka vrlo brzo mogao preseliti u Al Hilal koji jke već doveo čitav niz zvijezda. 

Komentara 8

TA
Talleyard
09:36 30.01.2024.

Gdje god bio to je naš Luka njaveći nogometaš kojeg je imala Hrvatska i jedan od najvećih u svijetu, naš ponos, naša dika

SK
SkvikiZg
09:49 30.01.2024.

Luka Modrić je virtuoz koji u momčadi ima važnu ulogu a to mladi ne mogu nadomjestiti.

KU
Kujttim
08:57 30.01.2024.

Luka Modrić je u ozbiljnim godinama i normalno je da će slijedeće godine biti još lošiji, a ovi mladi još bolji. Dakle, treba istrpjeti mlade igrače, koji će koji put igrati lošije od Modrića, ali su perspektiva. To bi i Dinamo trebao napraviti, da igra Baturina, pa makar i nešto lošije, nego da Baturina protiv Istre sjedi na klupi. Lakše je pokloniti povjerenje Ademiju, ali Ademi nije perspektiva. Malo mi ide na živce ovo oko Modrića. Modriću je dobro da ne igra, već da počne igrati tek od ožujka, pa u travnju,...da bi na EP došao svijež, a ne iscijeđen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije