'LJUDI ME SLIKAJU'

Ovaj mladić vozi se tramvajem iako je jako uspješan i zaradit će milijune

Joško Gvardiol
Foto: GNK Dinamo
1/5
28.08.2020.
u 08:25

Gvardiola je engleski list Guardian svrstao među najveće svjetske talente rođene 2002. godine. O njemu već odavno bruji cijela Europa i njegov skori odlazak iz Dinama, za astronomsku svotu, praktički je neizbježan.

Dinamo već sad ima ponudu iz Engleske za 18-godišnjeg stopera Joška Gvardiola od 20 milijuna eura, plus bonusi! Tu informaciju dobili smo iz najužega klupskoga vodstva, uz dodatak kako se u ovom trenutku ne razmišlja o prodaji mladoga reprezentativca, ali kako se naletima velikih europskih klubova neće još dugo moći odolijevati. 

Pojavila se i informacija kako je francuski Lille poslao ponudu od deset milijuna eura, a odgovor iz Dinama na to je: “Za taj iznos mogu dobiti njegove kopačke.” To znači da se računa na najmanje dvostruku svotu za sjajnoga Gvardiola. Tako će mladić sa zagrebačkih Srednjaka ove jeseni postati najskuplji branič u Dinamovoj povijesti. 

U ovom trenutku to je Filip Benković, kojega su plavi prije dvije godine transferirali u Leicester City za 15 milijuna eura. Gvardiola je engleski list Guardian svrstao među najveće svjetske talente rođene 2002. godine. O njemu već odavno bruji cijela Europa i njegov skori odlazak iz Dinama, za astronomsku svotu, praktički je neizbježan.

Joško Gvardiol nedavno je potpisao profesionalni petogodišnji ugovor s plavima. O njemu su svi treneri koji su ga vodili govorili samo biranim riječima, svi mu predviđaju vrhunsku karijeru. Unatoč svemu, on se vozi tramvajem.

– A idem. Iako polažem vozački, još se uvijek nekako najbolje osjećam u tramvaju. Nekada me zna suigrač odbaciti do kuće, nekada odem pješke jer uživam hodati… No, otkako me netko slikao u tramvaju, malo mi je neugodno jer sad svaki put kada uđem netko vadi mobitel – rekao nam je Gvardiol prije dva mjeseca. (VL)

Naš 17-godišnji Joško Gvardiol je večeras prvim pogotkom u HT Prvoj Ligi srušio NK Inter Zaprešić i krenuo doma tramvajem s Maksimira! 🚋🔵🔵 Svaka čast Joško!

Objavljuje GNK Dinamo ZagrebSubota, 2. studenoga 2019.

 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Marsijanac
17:25 28.08.2020.

Josko ima potencijal biti najbolji stoper svijeta. Zacudjuje podcjenivanje nasih mladih talenata. Gvardiol be vec sada trebao biti pozvan u repku.Pogledajte kako Portugalci tretiraju Felixa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije