TEK MU JE 15 GODINA

Novi talent na treningu Hajduka: Već je najbolji strijelac lige, a sad uči od Livaje

Hajduk trening
Foto: Hajduk
1/2
17.11.2023.
u 10:27

Bruno Durdov nema pravo nastupa za prvu momčad do svoga 16. rođendana. Prva utakmica Hajdukovih seniora igra se šest dana nakon Durdova 16. rođendana

Igrači Hajduka nakon tri dana odmora nastavili su s treninzima, a pridružio im se i 15-godišnji Bruno Durdov. Riječ je o napadaču i najboljem strijelcu Prve HNL za kadete. Zabio je osam golova u 11 ligaških kola.

Uz to, lani je četiri puta nastupio za U-15 reprezentaciju i zabio u pobjedi nad Crnom Gorom s 3-0. Ove je jeseni zaigrao i za U-17 reprezentaciju koju vodi Robert Jarni. Upisao je pogodak i asistenciju u utakmici protiv Farskih Otoka koju je Hrvatska pobijedila s visokih 6-0.

GALERIJA Dinamo i RIjeka bez pobjednika na Rujevici. Jakirović zadržao posao, ali 'plavi' su još u krizi

Hajduk trening
1/22

Njegove je uspjehe prepoznao i Mislav Karoglan pa je u nedostatku napadača, s obzirom na to da su Aleksandar Trajkovski, Roko Brajković i Filip Čuić zauzeti reprezentativnim obavezama, mladića pozvao da se pridruži treningu prve momčadi Hajduka. Tamo je imao priliku trenirati s Markom Livajom.

VEZANI ČLANCI:

Dakako, Bruno Durdov nema pravo nastupa za prvu momčad do svoga 16. rođendana. Prva utakmica Hajdukovih seniora igra se šest dana nakon Durdova 16. rođendana, stoga ne bi bio u prilici oboriti rekord Luke Vuškovića koji je protiv Dinama igrao sa 16 godina i dva dana.

VIDEO Prosinečki o Dinamu: 'Teško mi je pričati o tome. Stalno mi se nešto događalo, pa me onda prevare...'

 

Komentara 5

BS
Blue_shirt
10:57 17.11.2023.

Sad ce mu Livaja reć: u tvojin godinam ja sam potpisao za Dinamo, kasnije su me nagovorili iz kluba da poderem ugovor. Sinko nemoj radit moje greske, da to nisam uradija, sad bi igrao ili u realu ili city gdje su ovi sto su potpisali ...

VI
virinvanizaćoška
10:58 17.11.2023.

Nemoj sinko učit od Livaje.

T2
Tomo_20
20:10 17.11.2023.

Hahaha sad ce naucit kako se penali pucaju:))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije