MILIJUNI SU U IGRI

Mladi vatreni odlazi iz Hrvatske? Stigla je ponuda koju će teško odbiti, evo o čemu se radi

Varaždin: Prijateljska utakmica U-21 reprezentacija, Hrvatska - Izrael
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/4
26.07.2024.
u 17:16

Dečko koji će u listopadu proslaviti 22. rođendan dobio je ponudu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata

Ljeto je, a to znači da smo u vremenu kada u nogometu nema garancije ni za što. Igrači ne znaju hoće li i sljedećeg dana trenirati na istom mjestu, ne znaju kad će njihovim agentima netko pokucati na vrata ili na adresu elektroničke pošte s nekom dobrom ponudom. A onda - pakiranje kofera i vrlo često, pravac u nepoznato. Tako je to posebice s mladim, nadarenim igračima, onima koji su cijenjena "roba", marke u nastajanju. Jedan od njih zasigurno je i Veldin Hodža.

Mladi hrvatski reprezentativac, izdanak Rijekine omladinske škole i već dokazani prvotimac je na odlasku. Vijest je to koju su nam potvrdili s više strana, nešto što bi se u sljedećim danima moglo i iskristalizirati. Dečko koji će u listopadu proslaviti 22. rođendan dobio je ponudu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, točnije iz kluba Al Jazira. 

Rijeka bi u ovome poslu mogla zaraditi tri milijuna eura. Dobar je to novac, a moglo bi ga biti i više ako se kojim slučajem u posao ugrade i bonusi od Hodžinih nastupa za klub ili pak od sljedećeg transfera. 

Sve bi se trebalo završiti već do iduće Rijekine utakmice, sljedećeg četvrtka protiv Corvinula na Rujevici. Šteta je samo što se u svojoj možda i oproštajnoj utakmici Hodža u drugom poluvremenu nije upisao u strijelce u Rumunjskoj. Imao je stopostotnu priliku, zicer nad zicerima, ali u trenutku šuta nije dobro zahvatio loptu. Bio bi to idealan oproštaj od Rijeke, njegova matičnog kluba.

Treba reći i to da, dok posao nije gotov - nije gotov. Nije isključeno da Hodžu još vidimo na Rujevici u uzvratu protiv Rumunja, u utakmici koja bi Rijeci mogla donijeti još dodatna barem četiri europska ogleda na ljeto. Sjetimo se, prošle sezone je crnogorski lijevi branič Andrija Vukčević već imao sve dogovoreno s Meksikancima, ali ostao je u Rijeci i za uzvratni dvoboj doigravanja Konferencijske lige protiv jakog francuskog Lillea i pomogao bijelima.

FOTO Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

Varaždin: Prijateljska utakmica U-21 reprezentacija, Hrvatska - Izrael
1/21

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije