LUKA NE ODUSTAJE

Modrić donio Levyju pismeni zahtjev za transferom

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (R) is challenged by Werder Bremen\'s Daniel Jensen during their Champions League soccer match at White Hart Lane in London November 24, 2010.   REUTERS/Dylan Martin
Reuters
14.07.2011.
u 10:53

Luku bi prodao samo trener Redknapp jer ne želi nezadovoljstvo u svlačionici.

Luka Modrić podnio je vodstvu Tottenhama pisani zahtjev za transferom u srijedu navečer u svojem posljednjem pokušaju da proba otići u Chelsea.

Hrvatski veznjak uručio ga je izravno predsjedniku Levyju i još jednom mu dao do znanja kako je prekršio ugovor po kojem ga je trebao pustiti u slučaju izdašne ponude. Prva ponuda bluesa bila je 22 milijuna funti, ovog tjedna narasla je na 27 milijuna, a Spursi i dalje inzistiraju na Lukinu ostanku. Jedini koji bi ga prodao, jer ne želi nezadovoljnog igrača u momčadi, je trener Harry Redknapp.

Iz poštovanja prema njemu i suigračima, Modrić je otputovao u Južnu Afriku na predsezonsku turneju gdje, zanimljivo, neće biti trenera zbog privatnih razloga.

Engleski mediji pišu kako Abramovič sada sprema ponudu od 30 milijuna funti, ali se u međuvremenu okrenuo i Scottu Parkeru iz West Hama.

Komentara 7

OB
-obrisani-
12:26 14.07.2011.

Modrić donio Levyju pismeni zahtjev za transferom a gazda Daniel se bez pismenog zahtjeva nasmijao, spomenuo Englesku repku i World Cup 2010 i Luka je pokuđen i osramočen otišel na trening..

OD
otac_domovine
13:38 14.07.2011.

Modrić valjda čita ove glupave komentare večernjakovih piskarala pa se razbahatio. Otišao je u Južnu Afriku jer mora pošto je potpisao ugovor, a ako se nastavi bahatiti završit će na tribinama kao Kranjčar prošle sezone. U stvari za Totenham bi i bilo bolje da igra Kranjčar koji je bolji igrač od Modrića.

TJ
TataEU-Janez
11:59 14.07.2011.

pigzimer ..dali je to neka novokomponirana SLO-EU riječ ili je to odraz kretenizma!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije