LEGENDA KRALJEVA

'Modrić je svojom odlukom šokirao Real i postao vijest dana. Održan je krizni sastanak u Madridu'

Champions League - Final - Borussia Dortmund v Real Madrid
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/20
21.08.2024.
u 08:23

Španjolci prenose da je Modrić inzistirao na još jednom produljenju ugovora s Realom garantirajući da je unatoč poznoj nogometnoj dobi sposoban maksimalno se posvetiti klubu na najvišoj razini.

Kapetan vatrenih Luka Modrić na veliku radost hrvatskih navijača nastavlja igrati za našu reprezentaciju, ali to zasigurno nije dobro sjelo Realu i predsjedniku Perezu koji nikako nisu zadovoljni tom odlukom. Španjolski mediji pišu da je Modrić tom odlukom šokirao kraljevski klub u kojem je navodno održan krizni sastanak. 

Kako donose Španjolci, Modrić je inzistirao na još jednom produljenju ugovora s Realom garantirajući kako je unatoč poznoj nogometnoj dobi sposoban maksimalno se posvetiti klubu na najvišoj razini, a onda je odlučio dalje igrati i za Hrvatsku te se tako dodatno umarati i trošiti i to u najtežoj sezoni koja tek počinje.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Champions League - Final - Borussia Dortmund v Real Madrid
1/17

"Modrić je bio jedna od vijesti dana u Madridu. Hrvatska ga je ponovo pozvala da igra međunarodne utakmice u rujnu u Ligi nacija. Hrvatska će tamo imati Modrića za mečeve protiv Portugala i Poljske iako su u Realu vjerovali u nešto drugo. Tamo su se nadali da će se Luka umiroviti od reprezentacije nakon Europskog prvenstva te da će se fokusirati isključivo na Real Madrid i zadnju sezonu koju će tamo provesti. Klupsku legendu poštuje se u svakom smislu, ali istina je da njegova odluka ne pomaže klubu. Modrić je nakon američke turneje Reala rekao treneru Ancelottiju da će i dalje igrati za Hrvatsku, a to nije usrećilo njegov klub", javlja medij Defensa Central. 

VEZANI ČLANCI:

Modrić je upisao 178 nastupa za Hrvatsku, osvojio je svjetsko srebro i broncu, odnosno srebrnu medalju u Ligi nacija i ostat će zapamćen kao najveći hrvatski nogometaš ikada. 

Komentara 9

Avatar Castro
Castro
11:05 21.08.2024.

Sigurno nisu sretni ali sigurno nisu imali krizni sastanak. Vi mozda. Neka je tu ali neka kao i u Realu igra 20-30 minuta...njegova prisutnost je dovoljna. Ali gledam sinoc Baturinu...SAD mu moras dati sve sve sve.. Zato mislim da Luka treba biti tu i da usmjeri Baturinu i pomogne mu. Imamo odlicnog igraca, samo ga treba pametno voditi.

VI
virinvanizaćoška
09:09 21.08.2024.

Samo vi tražite probleme, smiješno kao i sto puta dosad.

VE
veljača
09:07 21.08.2024.

Nije li to još jedna u nizu od napuhanih vijesti, kojih smo se po pitanju Luke Modrića načitali proteklih godina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije