SJAJAN LUKA

Modrić nakon tri dana ponovo zabio za Spurse (video)

21.12.2008.
u 18:12

Svoj prvijenac za Tottenham zabio je Spartaku u Uefinoj ligi. Na poruku čestitke i nadu da će taj prvi pogodak sad otvoriti ‘pipu’, Luka Modrić je odgovorio:

- Daj Bože da bude tako, no u svakom slučaju bit će mi lakše, nadam se da će biti još golova. Sad je želja zabiti u Premiershipu.

I nije morao dugo čekati, tri dana kasnije zabio je Newcastleu. Domaći su poveli već u 12. minuti, a onda je Luka u 29. pogodio s ruba 16-erca. Uh, kako se veselio kad je lopta ušla u donji lijevi kut.

Luka je bio najbolji igrač Tottenhama pa i cijele utakmice. Borio se (dobio i zaradio žuti karton), dijelio lopte, razigravao...

Tek bi ga domaći nogomtaš Duff mogao prestići s ocjenom jer je u posljednjoj minuti donio Newcastleu 2:1 pobjedu, nakon sjajne asistencije povratnika u momčad, bivšeg igrača Dinama Marka Viduke. Petom je Duffa izbacio u matnu poziciju. A Tottenham je u tom drugom poluvremenu bio bolji, bliži pobjedi.

Luka: Želim dokazati da vrijedim u stranom svijetu
- Prošli smo vrijeme privikavanja s početka sezone i vjerujem da ova godina još uvijek može biti uzbudljiva za sve u Tottenhamu. Sjajno je biti dio momčadi koja raspolaže takvom kvalitetom na svakoj poziciji i, premda je trebalo neko vrijeme da se sve posloži, uvjereni smo da možemo osvojiti neki naslov do ljeta. A, i meni je želja dokazati se - smatra hrvatski veznjak.

- Još mi uvijek nedostaje Zagreb, da niti ne spominjem prijatelje i obitelj, pa mi je važno da uza se imam sunarodnjaka. Lakše je onda i skrasiti se.

Redknapp: Ovo je bilo nemoguće izgubiti
Menadžer Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp bio je vidno razočaran porazom svoje momčadi.

- Kako smo danas poraženi neću nikada znati, jer, ovu je utakmicu bilo nemoguće izgubiti. Da smo postigli pogotke koje smo trebali, pobjeda bi bila naša. Siguran sam da bolju šansu za pobjedu u Newcastleu od ove nikada nećemo imati - utučeno je kazao Redknapp.

- Nisam mogao tražiti više od svojih igrača no što su oni dali. Bolje igrati od ovoga nismo mogli. Ne mislim da nas je nastup u Kupu UEFA-e umorio. Išli smo po pobjednički gol kada nas je presjekao pogodak u sudačkoj nadoknadi utakmice. Jedino tako i znamo igrati, napadački, no, možda smo danas trebali igrati na bod umjesto na pobjedu. Onda se ne bi dogodilo da primimo pogodak u samom kraju utakmice - zaključio je.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije