HRVATSKI KAPETAN

Modrić se oglasio o statusu u Realu: Vrlo dobro znate što želim, a jedna stvar mi se jako ne sviđa

UEFA Nations League - Group A1 - Poland v Croatia
KACPER PEMPEL/REUTERS
23.10.2024.
u 08:33

Hvatski virtouz je nakon utakmice dao kratak komentar za američku CBS televiziju, a nezaobilazna je tema bila njegova dob i status u momčadi kraljevskog kluba.

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka, ujedno i reprizi posljednjeg finala Lige prvaka, Real Madrid je u fantastičnom dvoboju pobijedio Borussiju Dortmund sa 5-2 premda su gosti na poluvremenu vodili sa 2-0. Real Madrid i Borussija Dortmund su početkom lipnja na Wembleyju odmjerili snage u finalu Lige prvaka. "Kraljevski klub" je slavio sa 2-0 osvojivši svoj čak 15. europski naslov. I ovog puta Real je pobijedio premda su gosti vodili sa 2-0 golovima Donyella Malena (30) i Jamiea Gittensa (34).

No, španjolski velikan je u nastavku okrenuo rezultat golovima Antonia Rudigera (60), Viniciusa Juniora (62, 86, 90+3) i Lucasa Vazqueza (83). Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je do 71. minute i sudjelovao je u akciji za drugi Realov pogodak.

Hvatski virtouz je nakon utakmice dao kratak komentar za američku CBS televiziju, a nezaobilazna je tema bila njegova dob i status u momčadi kraljevskog kluba.

VEZANI ČLANCI:

- Ne znam što bih vam rekao. Momčad je najvažnija, a ja sam tu da pomognem. Osjećam se dobro fizički i mentalno, a kad sam takav znam što mogu pružiti momčadi. Dok sam tu, želim igrati, ali na kraju o tome koliko će me koristiti odlučuje Mister Ancelotti. Uvijek želim igrati jer se osjećam dobro - rekao je Modrić.

Opet je istaknuo je da mu se ne sviđa što toliko spominju njegove godine:

- Ne sviđa mi se kad me podsjećaju na dob, najvažnije je što daješ i kako se osjećaš na terenu. Zasad sam sretan - otkrio je Modrić koji je prije nekoliko dana postao najstariji igrač koji je zaigrao za Real Madrid - 39 godina i 41 dan.

GALERIJA Poznati Englez: Luka Modrić je žilavi mali gad

UEFA Nations League - Group A1 - Poland v Croatia
1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije