Dirigent Luka

Modrić u idealnoj momčadi kola! Pogledajte i zašto!

Luka Modrić, Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
11.03.2014.
u 18:36

Portal Goal.com nakon utakmice dao mu je ocjenu četiri, a proglasio ga je igračem utakmice

Luka Modrić i protiv Levantea odigrao je odličnu utakmicu. Real je pobijedio 3:0, a Luka nije zabio ni asistirao, ali je zato ponovno vukao sve konce igre. Hrvatski reprezentativac igrao je do 74. minute kad je umjesto njega ušao Isco.

Portal Goal.com nakon utakmice dao mu je ocjenu četiri, a proglasio ga je igračem utakmice. No ne samo to, uvrstio ga je i u momčad 27. kola španjolske Primere. Društvo mu prave i dvojica suigrača, strijelci Ronaldo i Marcelo.

Idealna momčad 27. kola Primere u izboru Goal.coma (3-4-3):

Willy Caballero (Malaga) – Jeremy Mathieu (Valencia), Damian Perquis (Betis), Marcelo (Real Madrid) – David Lopez (Espanyol), Fran Rico (Granada), Luka Modrić (Real Madrid), Ruben Rochina (Rayo Vallecano) – Ruben Castro (Betis), Kevin Gameiro (Sevilla), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

>>Modriću 74 minute u pobjedi Reala, Rakitić došao do 17. asistencije

Komentara 4

RA
rasimcanaj
19:45 11.03.2014.

Luki samo jos nedostaju pogodci i bio bi najbolji vezni na svijetu

Avatar flame
flame
09:01 12.03.2014.

Pogoci pored Ronalda, Balea i Benzeme?! Ej, ljudi, u ovom članku je sažeto tko je Modrić- ključni vezni igrač! A kad drugi zaštekaju, zabit će važni gol, kao i Manchesteru lani. Pogledajte njegove golove- svi izvan 16 m, a nema ih češće jer Luka više voli razigravati suigrače.

A4
alfa 4c
10:37 12.03.2014.

Nit me zanima Luka Modric,a niti Real...Cemu uopce toliko pisanje o Modricu........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije