ŠTO ĆE ODLUČITI?

Modrić više nije neupitan u Realu, ali donosi prevagu. Španjolci otkrili glavni uvjet za novi ugovor

FIFA Club World Cup - Final - Real Madrid v Al Hilal
SUSANA VERA/REUTERS
20.02.2023.
u 07:00

Hrvatski kapetan ključni je igrač Dalićeve momčadi, naš izbornik očekuje kako će povesti ekipu na final fouru i Euru u Njemačkoj 2024. godine

Luka Modrić još čeka na produljenje ugovora s Real Madridom – hrvatskom veznjaku ugovor istječe u lipnju, a kraljevski klub još kalkulira hoće li mu ponuditi novi, jednogodišnji ugovor do lipnja 2024. godine. Modrićeva forma nakon Svjetskog prvenstva je pala, više nije neupitan u prvih 11 Reala, ali još je igrač koji donosi prevagu.

Potvrdio je to i u posljednjem kolu kada je ušao u igru u 68. minuti protiv Elchea te zabio prekrasan gol za konačnih 4:0. Kraljevi imaju gužvu u veznom redu, bitno mlađi veznjaci poput Camavinge, Tchouaménija, Ceballosa i Valverdea žele postati nezamjenjivi u prvih 11, a tu je i Toni Kroos, Nijemac koji je četiri godine mlađi od Modrića.

Zbog svega toga Real kalkulira hoće li legendi kluba Modriću produljiti ugovor, a Španjolci pišu da je glavni uvjet za produljenje ugovora da se Luka oprosti od igranja za reprezentaciju. Smatraju da je SP u Kataru pokazao da je reprezentacija u Lukinim godina (u rujnu će napuniti 38) ipak preveliko opterećenje. U kojem smjeru razmišlja Luka, vidjet ćemo već u ožujku na okupljanju vatrenih za utakmice kvalifikacija za Euro.

Ono u što smo sigurni je da će Luka, čak i ako uzme reprezentativni predah u ožujku, sigurno predvoditi vatrene u završnici Lige nacija u lipnju. To mu neće zabraniti ni najveći klub svijeta Real.

Standings provided by Sofascore
 
 
Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
12:07 20.02.2023.

Neka se vrati u Hrvatski dragovoljac.

TE
Templo
07:34 20.02.2023.

Ma pokazi im figu Luka i odi sam iz Reala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije