ITEKAKO GA TREBAJU

Modrića su htjeli otpisati, a onda se dogodio veliki preokret u Realu. Evo što je bilo presudno

UEFA Super Cup - Real Madrid Training
JENNIFER LORENZINI/REUTERS
24.08.2024.
u 16:16

Nedavno se dogodio trenutak nakon kojeg je opet dobio simpatije velikog broja navijača, u španjolskom mediju Marci je objavljen članak koji jasno govorio kako je Luka i dalje potreban europskim prvacima.

Hrvatski kapetan Luka Modrić u 39. godini života i dalje igra na najvećoj nogometnoj razini, iako su ga španjolski mediji prije toga puno puta otpisivali. Smatrali su kako je hrvatski genijalac svoje odigrao za kraljevski klub i kako nije sposoban igrati na ovom nivou, no Luka ih je sve razuvjerio. Nedavno se dogodio trenutak nakon kojeg je opet dobio simpatije velikog broja navijača, u španjolskom mediju Marci je objavljen članak koji jasno govorio kako je Luka i dalje potreban europskim prvacima. 

Toni Kroos oprostio se od nogometa, a Bellingham ozlijedio i neće ga biti do sredine rujna pa je Luka Modrić opet dobio svjetla pozornice. U nedjelju će na Bernabeuu protiv Valladolida istrčati kao kapetan te još jednom ove sezone, kao u Varšavi u Superkupu te na Mallorci, pobrati ovacije cijelog stadiona.

VEZANI ČLANCI:

- Prve dvije utakmice Reala ostavile su jaki dojam kako će Modrić biti itekako potreban kao netko tko može kontrolirati tempo utakmice, naročito sada kada nema Kroosa. Realova desetka u Ancelottijevim planovima jasno je označena kao zamjena. Valverde, Tchoauméni, Camavinga i Bellingham su ispred njega, neovisno o sustavu igre - napominje Marca.

- No, s Modrićem na terenu Real igra drukčije, s puno više kontrole i mehanizmima kojima sve to podsjeća na onu momčad koja je osvojila Ligu prvaka. - dodali su. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije