ŠPANJOLSKI MEDIJI

'Modriću je nedostajalo magije koju inače pokazuje. Ancelotti ga je žrtvovao zbog drugog igrača'

LaLiga - Deportivo Alaves v Real Madrid
VINCENT WEST/REUTERS
22.12.2023.
u 09:18

Prema ocjenama SofaScorea Modrić je bio treći najlošiji igrač Reala poslije Nacha i Rodryga

Nogometaši madridskog Reala sretno su pobijedili Alaves u gostima 1-0, u dvoboju 18. kola španjolske La Lige, čime su se vratili na sam vrh ljestvice. Na vrhu su bodovno izjednačeni Real i Girona, a Madriđani su time iskoristili remi Girone kod Betisa ovog četvrtka. Real je kod Alavesa do pobjede došao golom u 92. minuti.

GALERIJA Modrić odbio pružiti ruku Ancelottiju pri izlasku iz igre

LaLiga - Deportivo Alaves v Real Madrid
1/7

Nakon kornera najspretnije je reagirao omaleni Lucas Vazquez koji je glavom pogodio za 1-0. Inače, Real je od 54. minute imao igrača manje nakon isključenja Nacha, a odmah nakon toga trener Ancelotti je zamijenio hrvatskog veznog igrača Luku Modrića koji je počeo utakmicu.

Španjolski mediji ocijenili su kako Modrić nije odigrao dobro, ustvrdili su da je bio jedan od najlošijih igrača na travnjaku. 

- Modrić nije odigrao dobru utakmicu, a njegova neaktivnost osjetila se u igri Reala - napisali su iz Marce.

- Trener je žrtvovao Modrića nakon Nachovog isključenja - javlja španjolski Mundo Deportivo.

VEZANI ČLANCI:

- Modrić je odigrao konkretnu, ali nevidljivu partiju. Nedostajalo mu je magije na dijelu terena na kojem ju inače pokazuje, a na kraju je upravo on bio žrtvovan zbog isključenja suigrača - napominje AS. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije