Jaideep Singh

'Mogu se nositi s Fedorom, vježbao sam s Velasquezom!'

Fedor Emelianenko
Facebook
22.12.2015.
u 17:43

28-godišnji Indijac je na konferencija za medije uočio meča bio pun poštovanja prema Fedoru, ali i uvjeren da se može s njim nositi.

Posljednjeg dana 2015. Saitama će biti mjesto na kojem će se dogoditi povratak Fedora Emelianenka. Protivnik će mu biti 28-godišnji kick boksač Jaideep Singh, http://fightsite.hr/rubrike/ostale-vijesti/jaideep-singh-za-fedora-sam-se-pripremao-s-velasquezom/piše Fight Site.

Dugo se čekalo tko će biti Fedorov protivnik na ovom događaju koji organizira japanska promocija Rizin. Koliko su god organizatori pokušavali pronaći atraktivnog protivnika za Fedorov povratak na kraju je objavljeno ono što je već odavno izašlo u javnost. Fedorov protivnik je Jaideep Singh koji iza sebe ima tek dva meča u kojima je ostvario pobjede.

28-godišnji Indijac je na konferencija za medije uočio meča bio pun poštovanja prema Fedoru, ali i uvjeren da se može s njim nositi.

“Lagao bih kad bih rekao da se ne bojim ovog meča, ali trenirao sam u SAD-u gdje sam radio s bivšim UFC-ovim prvakom Cainom Velasquezom. Mislim da je on znatno opasniji od Fedora koji se nije borio tri godine i to je sigurno ostavilo traga. Moram iskoristiti prilike koje mi se ukažu.” izjavio je Jaideep Singh.

>>Fedor: Nisam htio postati rob UFC-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije