TALIJANSKA KOŠARKA

Montepaschi slavio kod Kusa i Nicevića

Davor Kus
AFP
03.01.2010.
u 14:32

Svoj savršeni niz u talijanskom košarkaškom prvenstvu nastavili su igrači Montepaschija iz Siene i u 12. prvenstvenom kolu. Na gostovanju u Trevisu kod Benettona slavili su 92:80.

I dalje je Montepaschi bez poraza u prvenstvu, dok je Benetton nakon 12. kola Lega A Basketa na polovičnom učinku od šest pobjeda i jednako toliko poraza.

Davor Kus odigrao je 31 minutu za Benetton u nedjelju i uz šut 1/4 za dva, 2/3 za tri poena i 2/2 sa linije slobodnih bacanja utakmicu okonačo s osam poena, čemu je pridodao četiri osvojene lopte i dvije asistencije. Sandro Nicević je bio nešto bolji u minuti više na parketu. Uz 5/8 za dvicu i 1/1 sa linije slobodnih bacanja susret je završio s 11 ubačenih koševa uz osam uhvaćenih lopti. Imao je i po tri osvojene lopte i asistencije.

Pobjedničku momčad predvodio je Terrel McIntyre s 19 poena (5/7 za tricu) i devet asistencija, a jednak broj koševa dodao je David Hawkins.

Lega A Basket, 12. kolo:

Benetton - Montepaschi 80:92

Redoslijed: 1. Montepaschi 12-0, 2. Pepsi Caserta 8-3 (-1), 3. Armani Jeans Milano 8-3 (-1), 4. Cantu 7-4 (-1), 5. Air Avellino 7-4 (-1)..., 8. Benetton 6-6...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije