Jose priznao

Mourinho je zamalo preuzeo Englesku 2007.

\'Real Madrid\'s coach Jose Mourinho greets Sporting Gijon\'s coach Javier Clemente during their Spanish First Division soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid April 14, 2012. REUTERS/Andr
Reuters
07.05.2012.
u 13:24

Biti izbornik reprezentacije nije nešto što želim raditi, još ne. To nije moj stil života

Jose Mourinho priznao je da je 2007. godine zamalo sjeo na klupu engleske reprezentacije. Englezi su tada izgubili od Hrvatske na Wembleyju (2:3) i nisu se kvalificirali na Euro 2012. godine, a Mourinhu je ponuđeno da naslijedi McLarena.

– Bio sam na rubu da potpišem. No, dobro sam razmislio i rekao "ne", s obzirom na to da bih u roku od dva mjeseca postao jako nesretan. Biti izbornik reprezentacije nije nešto što želim raditi, još ne. To nije moj stil života. Ne želim igrati jednu utakmicu mjesečno i čekati dvije godine za pravo natjecanje – rekao je Portugalac za novine ABC.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije