ENGLEZI IZGUBILI UTRKU

Musiala odlučio igrati za Njemačku

Champions League - Round of 16 First Leg - Lazio v Bayern Munich
ALBERTO LINGRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
24.02.2021.
u 15:44

Musiala, koji je rođen u Stuttgartu, igrao je gotovo cijelu svoju karijeru u Chelseaju

Mladi nogometaš minhenskog Bayerna Jamal Musiala odlučio je, nakon razgovora s njemačkim izbornikom Joachimom Loewom, u budućnosti igrati za njemačku reprezentaciju.

Ovaj 17-godišnjak postao je najmlađi engleski strijelac u Ligi prvaka kada je zabio gol za Bayern u utorak u 4:1 pobjedi nad Lazijem u Rimu.

- Razmišljao sam dosta o tome, ali sam na kraju poslušao osjećaj da je dobra odluka igrati za Njemačku -  izjavio je Musiala za njemačku televiziju ARD

Musiala, koji je rođen u Stuttgartu, igrao je gotovo cijelu svoju karijeru u Chelseaju prije nego što je prešao u Bayern 2019. godine.

Također je predstavljao i Njemačku i Englesku u mlađim naraštajima, ali je sada kazao da mu je razgovor s Loewom pomogao da se odluči za Njemačku.

Njemačka ovog ljeta nastupa na Europskim prvenstvu koje će se igrati u 12 europskih gradova, a München je jedan od gradova domaćina. - Igrati na Euru u Münchenu očito je moj san i učinit ću sve da se predstavim s dobrom igrom - dodao je Musiala.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:04 24.02.2021.

Mili Švabo. Kad Ameri krenu u šoping igrača za repku ne bi me čudilo da budu uskoro finalisti SP. Da se Hićo digne i vidi tko sve nastupa za Njemačku, samo bi se okrenuo u grobu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije