Napeto među dinamovcima

Policija morala razdvajati dvije zaraćene frakcije BBB-a na Poljudu!

BBB, Poljud
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/9
14.03.2015.
u 17:53

"Nismo se borili za repke, Širiće, Mamiće...Veterani i branitelji Domovinskog rata uz Naš Hajduk", stajalo je na transparentu na istočnoj tribini

Derbi između Hajduka i Dinama u Splitu odigran je u prilično dobroj atmosferi. Na Poljudu se okupilo oko 20 tisuća navijača, a sve je proteklo bez velikih incidenata.

Torcida je napunila svoj sjever, dok je i istok bio dobro popunjen, a baš na toj tribini na početku utakmice našao se transparent na kojem je pisalo:

"Nismo se borili za repke, Širiće, Mamiće...Veterani i branitelji Domovinskog rata uz Naš Hajduk".

Na drugoj strani bili su BBB-i, bilo ih je malo više od 400, a bili su podijeljeni u dvije frakcije. U onoj znatno brojnijoj bili su 'antimamićevci', dok je onih koji podržavaju izvršnog predsjednika bilo 50-ak. Cijela utakmica protekla je u njihovu verbalnom ratu, a početkom drugog dijela malo je i zaiskrilo. Došlo je do žučnije rasprave, čak su pojedinci i krenuli jedni prema drugima, ali onda je između njih došla policija i, srećom, sve se završilo mirno.

>>Dinamo u 94. minuti sjajnim pogotkom Machada izborio remi na Poljudu

>>Balić: Bio je spektakl, Poljud je slavio, mi smo slavili, ali na kraju smo žalosni!

Komentara 35

RZ
Rocky.Zg
20:55 14.03.2015.

Situacija u državi je jadna, ljudi nemaju novaca. Bore se za život, i sve će napraviti za par stotina kuna. Ima ih čak koji će podržavati i mamića .

ŠU
šušnjar
08:26 15.03.2015.

Antimamičevci gdje vam je ta ljubav prema Dinamu ,ne podržavate igrače ,ne slavite golove ,ne dolazite na utakmice i onda vi volite Dinamo.Počnite dolaziti na utakmice i navijajte za DINAMO a Mamiča vrijeđajte prije ili poslije utakmice

LA
lacius
08:36 15.03.2015.

To nisu pravi navijači dinama niti će ikada biti!Navijač koji radi protiv svojeg kluba nije nikakav navijač!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije