Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Kostelić

Na Igrama ima iznenađenja, Natko i Ana mogu do medalje

'16.12.2009., Daruvar - Ivica Kostelic na rehabilitaciji u Daruvarskim toplicama.  Photo: Zeljko Rukavina/24sata'
'Zeljko Rukavina/24sata'
05.02.2010.
u 09:05

Nije važno što me AP označio glavnim favoritom slaloma, važno je što ja mislim, a to je da imam šanse kao ostali, kaže Ivica.

Nakon što mu je siječanj, poslije brzog i učinkovitog oporavka operiranoga koljena, s 12 utrka bio vrlo naporan, što se nakon pada u Kranjskoj Gori posebice odrazilo na koljenu povećom oteklinom, Ivica Kostelić se u Daruvarskim toplicama odmarao za Olimpijske igre u Vancouveru.

Jučer se vratio u Zagreb, oteklina na koljenu već je splasnula i Ivica će sad formu brusiti i na Sljemenu, ne bi li osvojio medalju. Skijat će sve discipline, a treninzi će pokazati hoće li se okušati i u spustu.

Budući da ga je Asociated Press okarakterizirao glavnim favoritom slaloma, Ivica je na novinarsko pitanje hoće li mu ta titula biti dodatni teret za nastup, samozatajno kazao da nije važno što misli AP, već što misli on, a to je da nije jedini favorit, posebice nakon Herbstove četiri pobjede u Svjetskom kupu.

– Nemam ništa veće ili manje šanse od ostalih – rekao je Ivica.

Procjenjujući mogućnosti ostalih članova hrvatske olimpijske reprezentacije u Vancouveru, Kostelić smatra da Natko Zrnčić Dim, ako se sve poklopi, ima dobre šanse za medalju u kombinaciji i spustu.

– Vjerujem da bi i Ana Jelušić mogla osvojiti medalju. Na Olimpijskim igrama su česta iznenađenja, u što smo se do sada mnogo puta uvjerili – kaže Kostelić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije