BRAVO, ANA-MARIJA!

Na ponos domovine: Hrvatica vodi u prestižnoj anketi Fibe! Evo gdje glasati

Foto: ženska-košarka.com
1/2
29.09.2021.
u 12:44

FIBA – Međunarodna košarkaška federacija je sinoć na svojim službenim stranicama objavila deset najboljih euroligaških transfera za sezonu koja samo što nije počela, javlja ažurni portal Ženska-košarka

U tmurnim i bolnim godinama hrvatske košarke, lijepe vijesti dođu kao melem na ranu i dokaz da se trud i rad uvijek isplati. Dokaz tome je i Ana-Marija Begić, hrvatska košarkašica čiji je transfer proglašen jednim od najboljih transfera Eurolige, koja starta 6. listopada.

FIBA – Međunarodna košarkaška federacija je sinoć na svojim službenim stranicama objavila deset najboljih euroligaških transfera za sezonu koja samo što nije počela, javlja ažurni portal Ženska-košarka.

Podsjetimo, hrvatska reprezentativka je iz talijanske Bologne prešla u redove poljskog prvaka i euroligaša VBW Arka Gdyniu koja u prvom kolu EuroLige putuje u ruski Kursk na ogleda tamošnjem Dynamu.

Koji će od tih deset od FIBA-e predloženih transfera biti najbolji ovisi i o glasovima čitatelja spomenutog portala, a svi koji žele glasovati i tako pomoći Hrvatici u ovome prestižnom izboru mogu to učiniti OVDJE.

Foto: ženska-košarka.com

Komentara 1

CH
che9
07:56 03.10.2021.

njušim spektakl od "košarke"...hehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije