EMMA NAVARRO

Najbogatija tenisačica (23) ikada teška je 3.5 milijarde dolara. Sada je opet šokirala u Wimbledonu

Wimbledon
Matthew Childs/REUTERS
08.07.2024.
u 08:50

Navarro je postala glavna priča Wimbledona zato što je bogatija od Đokovića (182 milijuna dolara zarade u karijeri), Nadala (134) i Federera (130) zajedno.

Američka 23-godišnja tenisačica Emma Navarro (WTA – 17.) prvi put u karijeri zaigrat će u četvrtfinalu na Grand Slam turniru, nakon što je u nedjeljnom dvoboju osmine finala Wimbledona na središnjem terenu svladala drugu tenisačicu svijeta Coco Gauff sa 6-4, 6-3. Navarro će u četvrtfinalu igrati protiv Talijanke Jasmine Paolini (WTA – 7.) kojoj je Madison Keys zbog ozljede bila prisiljena predati meč kod rezultata 6-3, 6-7 (6), 5-5.

GALERIJA Gvardiol otkrio s kime uživa u New Yorku

Wimbledon
1/12

Drugi četvrtfinalni par u donjem dijelu ždrijeba čine najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić (WTA – 37.) i novozelandska kvalifikantica Lulu Sun (WTA – 123.). Vekić je svladala Španjolku Paulu Badosu sa 6-2, 1-6, 6-4 u meču koji je triput prekidan zbog kiše, a Sun je svladala bivšu osvajačicu US Opena, domaću miljenicu Emmu Raducanu sa 6-2, 5-7, 6-2.

Osim Jasmine Paolini, koja je ove godine zablistala u Roland Garrosu i izgubila tek u finalu od najbolje tenisačice svijeta Ige Šwiatek, nijedna od preostalih četvrtfinalistica u donjem dijelu ždrijeba nije došla dalje na Grand Slam turnirima. Sve četiri tenisačice prvi put su u wimbledonskom četvrtfinalu.

VEZANI ČLANCI:

Navarro je postala glavna priča Wimbledona zato što je bogatija od Đokovića (182 milijuna dolara zarade u karijeri), Nadala (134) i Federera (130) zajedno. U karijeri je osvojila tek jedan turnir i zaradila 1.8 milijuna dolara, ali priča se krije iza njezina oca i uglednog milijardera. Emma je kći Bena Navarra, bankara i investitora teškog 3.5 milijarde dolara. Otac je također u Londonu i uživo prati nastojanje kćeri da se probije u Top 10. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:52 08.07.2024.

Cura je odlična. Uvjete ima na sreću, ali talent se ne može kupiti. U Australiji sam je već primijetio kao novu zvijezdu. Tamo nitko nije govorio o tome koliko njen otac ima na računu. To nije toliko važno. Goranovi su sve prodali kako bi Goran mogao trenirati. Njeni nisu trebali. Cura je potpuno normalna što nije jednostavno pored uspješnih i sposobnih roditelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije