Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRŠIO SVAKU MJERU

Najbolji strijelac Prve HNL izbačen iz reprezentacije zbog proslave pogotka!

Ilija Nestorovski
Marko Prpic/PIXSELL
29.03.2021.
u 16:40

Sljedeći susret je protiv Njemačke i sigurno mu je velika kazna što će ga propustiti.

Sjeverna Makedonija pobijedila je Lihtenštajn 5:0 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, ali susret je obilježila proslava kapetana Ilije Nestorovskog, zbog koje je izbačen iz reprezentacije!

Nakon što je zabio "panenkom" za 5:0 s bijele točke, nekadašnji igrač Intera iz Zaprešića otrčao je do kamere i počeo psovati. Bio je to njegov obračun s pojedincima, kako tvrdi.

Ispričao se svima koje je možebitno uvrijedio, ali nije pomoglo. Izbornik Igor Angelovski izbacio ga je iz momčadi, baš pred susret s Njemačkom!

Hoće li kazna biti produžena ili "skinuta" nakon tvog dvoboja, vidjet ćemo. No sigurno je da će Nestorovski ubuduće obračune s "pojedincima" ostaviti za neke druge trenutke.

Nestorovski je u sezonu 2015./2016. bio najbolji strijelac Prve HNL s 25 pogodaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije