VODIO FARMACEUTE

Najosebujniji hrvatski trener slavi naslov, osvojio je Kup Latvije

U zaostaloj utakmici 11. kola HNL-a u Velikoj Gorici Slaven Belupo svladao je Goricu s 1:0
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
19.10.2022.
u 21:58

U samoj ekipi nalazi se bivši hajdukovac Božo Mikulić.

Tomislav Stipić i njegova FK Auda osvojili su latvijski Kup. Uspjelo im je to nakon što su u današnjem finalu s minimalnih 1:0 slavili nad ekipom Rigas FS-a. Pogodak je postigao Daniils Ulimbaševs u 41. minuti susreta i momčadi iz predgrađa Rige osigurao najviše odličje.

Osebujni Stipić, koji je između listopada 2019. te lipnja 2021. vodio Slaven Belupo i u HNL-u ostao upamćen po živopisnom stilu, klupu Aude preuzeo je u siječnju ove godine. Odmah je na posudbu doveo nekoliko Hrvata, poput stopera Marka Stolnika i napadača Tomislava Štrkalja, a društvo mu od sunarodnjaka danas još pravi bivši hajdukovac Božo Mikulić.

Što se, pak, lige tiče, Auda je peta momčad ljestvice s 51 bodom i gol-razlikom +14. Interesantno je, primjerice, da šesti Tukums ima 37 bodova i gol-razliku -25

Standings provided by Sofascore

>> Dinamo burno proslavio plasman u Ligu prvaka, pogledajte kako je bilo u svlačionici!

Komentara 2

KA
kajinx
00:37 20.10.2022.

Ti Hrvati su pravo čudo!

TO
Tomi
22:58 19.10.2022.

Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije