Financijski uteg

Najskuplji branič svijeta sve dublje tone: Maguireu United oduzeo kapetansku traku

Europa League - Quarter Final - Second Leg - Sevilla v Manchester United
Foto: Paul Childs/REUTERS
1/5
17.07.2023.
u 00:04

U ugovoru koji je igrač potpisao s klubom stoji kako mu moraju povećati plaću ukoliko uđu u Ligu prvaka. Pod vodstvom Erika ten Haga u kroz prošlu sezonu izborili najveće europsko natjecanje, a Harry Maguire će tako klubu dati još jedan razlog da ga se što prije riješi

Harry Maguire je u Manchester United 2019. godine došao iz Leicester Cityja za još uvijek rekordnih 87 milijuna eura. Međutim, investicija "crvenih vragova" nije se isplatila, a karijera najskupljeg obrambenog igrača sve dublje tone. Danas je United objavio vijest kojom je Maguire potonuo još dublje.

Naime, službeno je obznanjeno kako Maguire više nije kapetan Manchester Uniteda. Engleski stoper je putem svog Twitter profila obavijestio javnost o razvoju događaja i objavio priopćenje u kojem stoji:

GALERIJA Dinamo izborio prvi trofej sezone: U Superkupu s 1:0 svladao Hajduk

Europa League - Quarter Final - Second Leg - Sevilla v Manchester United
1/18

"Trener me danas obavijestio da mijenja kapetana. Iznio mi je svoje razloge i premda sam osobno iznimno razočaran, nastavit ću davati sve od sebe svaki put kad nosim Unitedov dres. Stoga, želio sam izraziti veliku zahvalnost navijačima Manchester Uniteda za svu njihovu briljantnu podršku dok sam nosio kapetansku traku", napisao je Maguire pa dodao:

"Od dana kada sam preuzeo tu ulogu, prije tri i pol godine, bila je velika privilegija voditi United i to je jedan od najvećih trenutaka u mojoj karijeri. To je jedna od najvećih časti u klupskom nogometu. Učinio sam sve što sam mogao da pomognem Unitedu da bude uspješan - na terenu i izvan njega. Uvijek ću biti zahvalan Ole Gunnaru Solskjaeru što mi je prvi dao tu odgovornost i onome tko je preuzme želim uspjeh i dat ću mu punu podršku."

VEZANI ČLANCI:

Maguire je izgubio kapetansku traku, no dobit će značajnu povišicu. U ugovoru koji je igrač potpisao s klubom stoji kako mu moraju povećati plaću ukoliko uđu u Ligu prvaka. Pod vodstvom Erika ten Haga u kroz prošlu sezonu izborili najveće europsko natjecanje, a to znači i da će rasti Maguireova plaća.

VIDEO Gotovo je! Dinamo je prodao Dominika Livakovića u turskog velikana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije