Jakobušić – Kustić

Nakon godinu dana konačno se sastali šef Hajduka i HNS-a: 'Hajduk treba biti uključen u rad Saveza'

Robert Matić/HNK Hajduk
06.12.2021.
u 13:15

Prigodu su iskoristili i kako bi izrazili čestitke na nedavnim rezultatima hrvatskih reprezentacija odnosno Hajduka

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić ugostio je u sjedištu Saveza predsjednika Hajduka Lukšu Jakobušića.

Godinu dana nakon sastanka rukovodstva Hajduka i HNS-a, u Zagrebu je održan novi sastanak na kojem je predsjednika Hajduka Lukšu Jakobušića prvi put ugostio Marijan Kustić koji je u srpnju preuzeo ulogu predsjednika HNS-a. Dvojica predsjednika razgovarala su o aktualnim i stalnim temama koje se tiču odnosa Saveza i Hajduka.

Istaknuli su kako Hajduk na temelju svog statusa unutar hrvatskog nogometa treba biti uključen u rad komisija i tijela HNS-a te da će Hajduk te pozicije tražiti sukladno važećim procedurama odnosno kroz svoj županijski nogometni savez.

Dvojica predsjednika složila su se kako će se sva komunikacija između Saveza i Hajduka odvijati isključivo na relaciji između dva predsjednika, a prigodu su iskoristili kako bi izrazili čestitke na nedavnim rezultatima hrvatskih reprezentacija odnosno Hajduka.

Ključne riječi

Komentara 5

HR
Hrabraja
14:27 06.12.2021.

ovi hajdukovci kao mala djeca, kad pobjeđuje sve može

DU
Deleted user
13:28 06.12.2021.

ispravite me ako grješim, nije li Hajduk sam sebe isključio iz rada saveza?

ZA
zagi101
00:39 07.12.2021.

do sada su oni vikali HNS pederi a od sada budu purgeri to vikali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije