Napeti odnosi

Nakon nastupa na OI Spice Girls ne žele imati posla s Victorijom

spice
Pixsell
23.07.2012.
u 16:18

Victoria Beckham pristala je nastupiti s djevojkama pod uvjetom da nakon Olimpijskih igara više nikada ne nastupe zajedno

Obožavatelji Spice Girlsica bili su oduševljeni što će djevojke nastupiti na Olimpijskim igrama. No, prema tvrdnjama izvora za Daily Mail, Victoria Beckham navodno je pristala na ponovno okupljanje pod uvjetom da djevojke više nikada ne nastupe zajedno.

– Nakon nastupa na Olimpijskim igrama djevojke više ne mogu ni zamisliti da razgovaraju s njom, a kamoli da se nađu s njom na pozornici. Mel B bila je u pravu, ona je kriva zbog izgubljenog duha benda – prijatelj blizak Geri Halliwell tvrdi da je to izjavila Ginger Spice.

Modna dizajnerica i supruga nogometaša Davida Beckhama navodno se želi distancirati od skupine koja ju je proslavila zbog napetih odnosa s članicama grupe.

Tijekom predstavljanja mjuzikla "Viva Forever", Victoria je navodno pozirala podalje od njih.

– Nitko od nas ne može razumjeti zašto ona ne želi iskoristiti ponuđene mogućnosti. Vrijeme je da se bend ponovno okupi, no ona i Mel B ne mogu biti u istoj prostoriji zajedno – otkrio je izvor. 

Victorijin glasnogovornik nedavno nije želio službeno potvrditi da će djevojke nastupiti na Olimpijskim igrama. Otkrio je kako su dobile nekoliko sjajnih ponuda i naglasio da njihovo okupljanje nije moguće iz osobnih, obiteljskih i profesionalnih razloga.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
10:00 24.07.2012.

Cure se konačno opametile, ta Victoria nit je pojava nit pjevačica, pjevačicu njenog ranga može se nać bilo gdje na ulici.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije