loše ocjene

Nakon teškog poraza Tottenhama, Englezi osuli paljbu po Perišiću: Ništa mu ne ide, izvan forme je

Tottenham Hotspur v Manchester City - Premier League - Tottenham Hotspur Stadium
Foto: Kieran Cleeves
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.02.2023.
u 11:44

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić igrao je do 75. minute za Tottenham Hotspur koji je na gostovanju kod Leicester Cityja pretrpio uvjerljiv 1-4 (1-3) poraz u susretu engleskog prvenstva.

Tottenham je poveo golom Bentancura (14) iz gužve nakon kornera, ali je Leicester ekspresno preokrenuo golovima Mendyja (23) i Maddisona (25) sredinom prvog poluvremena. Iheanacho (45+4) je na samom isteku prvog poluvremena povisio na 3-1, da bi Barnes (82) postavio konačni rezultat.

Nakon utakmice engleski mediji već tradicionalno su ocijenili igrače i nisu baš imali puno pohvala za hrvatskog reprezentativca. Football London dao mu je ocjenu 4 od mogućih deset uz opasku:

- Okrenuo je leđa kad je Mendy pucao, pa je mogao samo gledati kako lopta završava u gornjem desnom kutu. Perišićev ubačaj prethodio je Bentancurovu golu, no trenutno je izvan forme te ne ide više toliko gore-dolje po lijevoj strani terena - napisali su, a  kritični su bili i prema ostalim igračima jer je najbolja ocjena bila 7.

Foto: Paul Childs/REUTERS

- "Ništa nije napravio u zadnjoj trećini terena, ni kada bi ga Harry Kane proigrao, ni kada bi imao priliku ubaciti - piše portal 90min  koji je Hrvatu dao ocjenu 3.

Evening Standard smatra kako je hrvatski reprezentativac "slabo odradio napadački dio i u drugom poluvremenu potpuno nestao".

Perišić je odigrao 30 utakmica u svim nastupima za Tottenham. Još nije postigao pogodak, ali zato ima devet asistencija. Pet ih je ostvario u Premier ligi, tri u Ligi prvaka, a jednu u FA kupu. Ugovor s Tottenhamom vrijedi mu do 2024. godine

Standings provided by Sofascore

Komentara 3

T2
Tomo_20
13:06 12.02.2023.

Nista novo u interu je zabijao kao lud a sad nula bodova!!!!

Avatar Žuti
Žuti
12:08 12.02.2023.

A ništa, Perišić i Oršić u Hajduk :-D I tako njima uvijek trebaju novi igrači i novi treneri...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije