DRUGI INCIDENT

Navijači bacili suzavac na teren i prekinuli utakmicu Villarreala

Villarreal
Printscreen Youtube
16.02.2014.
u 09:13

Nakon što je Celta povela 1:0 golom Orellana navijači na El Madrigalu su u teren bacili suzavac pa sucu Davidu Fernandezu nije bilo druge nego da na kratko prekine susret.

Sinoćnji susret španjolskog prvenstva između Villarreala i Celte Vigo prekinut je u 88. minuti zbog ubacivanja suzavca na teren.

Nakon što je Celta povela 1:0 golom Orellana navijači na El Madrigalu su u teren bacili suzavac pa sucu Davidu Fernandezu nije bilo druge nego da na kratko prekine susret

Velik dio navijača je zbog toga napustio stadion, no utakmica je nakon 20 minuta nastavljena. Celta je do kraja zabila još jedan gol i slavila 2:0 u susretu koji je zbog kasnog termina počeo u subotu, a završio u nedjelju.

Ovo je drugi incident na španjolskim travnjacima u ovom tjednu. U utorak su navijači Atletico Madrida upaljačem pogodili Cristiana Ronalda.

>> Barcelona pobijedila 6:0, Messi zabio dva gola i oborio novi rekord

Komentara 1

DH
dalibor.hren
10:20 16.02.2014.

Da se to dogodi kod nas, pisali bi o divljim Balkancima i preventivno na dvije godine bili izbačeni iz svih nogometnih natjecanja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije