SLAVE POBJEDU

Navijači Hajduka o slavlju u Varaždinu: Pukštas i Livaja su Batman i Robin, sad je mir tjedan dana

Varaždin i Hajduk sastali se u 21. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/4
11.02.2023.
u 17:17

Nakon dva ligaška poraza, pratitelji splitskog kluba sada su malo odahnuli. Završilo je s 4:1 za gostujuću momčad koja ima osam bodova manje od vodećeg Dinama, s tim da su Splićani ovom pobjedom prekinuli negativan mini niz od dva poraza. Varaždin je ostao šesti na ljestvici.

Nogometaši Hajduka svladali su u gostima Varaždin 4-1 (0-0) u susretu 21. kola HNL, a Splićani su u završnici dvoboja naplatili igrača više. Svi su golovi postignuti u drugom poluvremenu. Hajduk je poveo golom Daria Melnjaka u 47. minuti.

Izjednačio je Fran Brodić četiri minute kasnije, ali je domaćin od 55. imao igrača manje nakon grubog starta Agona Elezija.  Utakmica je odlučena u završnici. Marko Livaja je u 77. minuti dao pogodak za 2-1, a 18-godišnji Rokas Pukštas u 79. za 3-1. Isti igrač zaključio je niz pogodaka u 91. minuti za konačnih 4-1.

Ostvarili su tako pobjedu nakon poraza protiv Istre 1961 i Rijeke u posljednjim susretima prvenstva. Navijači su bili zadovoljni izvedbom, a posebno nastupima Livaje i Pukštasa, koji su momčad vodili do pobjede.Svoja razmišljanja podijelili su na Facebooku. 

- Livaja i Puktaš su Batman i Robin, svaka čast za maloga koji će biti igračina - napisao je jedan navijač.

- Pukštas i Livaja kakvi majstori, Capan meštar za prekide, Lovrencsics mora svaku počinjati. Stoperi problem, najviše Chido i Simić - dodaje drugi.

- Nikome neće biti lako u Varaždinu, nakon dva poraza i pada atmosfere jako bitna pobjeda. Crveni je sve prelomio, ali bitno je bilo zabiti taj drugi gol. Bravo za Pukštasa, kad već nema pojačanja forsirati juniore.

- Hajde, bar će mi biti mir sada tjedan dana - zaključio je idući navijač. 

Uz utakmicu više Hajduk ima osam bodova manje od vodećeg Dinama, s tim da su Splićani ovom pobjedom prekinuli negativan mini niz od dva poraza. Varaždin je ostao šesti na ljestvici.

Ključne riječi

Komentara 5

BI
billynik
19:03 11.02.2023.

Što je admin ajdukovac kad je obrisao sve komentare koji se pitaju da li je moguće da hajduk odigra i jednu utakmicu a da se za njega ne sudi bar jedan penal ili se protivniku isključi igrač, ako ni to nije dosta onda se igra dok hajduk ne postigne gol. Prije nego i ovo izbrišeš bar mi napiši koje sam pravilo prekršio.

DU
Deleted user
18:15 11.02.2023.

Nemaju srama .🙉🙉🙉💊💊💊

Avatar Moodleen
Moodleen
17:19 11.02.2023.

A kaj je to livaja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije