RAZLIČITO MIŠLJENJE

Navijači Hajduka podijeljeni jer je Gattuso potjerao Perišića. A na čijoj ste vi strani? Pitamo vas u anketi

Hajduk i Varaždin sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
Ivana Ivanovic/PIXSELL
11.08.2024.
u 12:17

Navijači bijelih podijeljeni su oko pitanja da li je Talijan trebao odstraniti slavnog vatrenog iz svlačionice, podsjetimo, Hajduk ga je zvao dvije godine da se vrati na Poljud, a sada ne trenira s prvom momčadi.

Trener Hajduka Gennaro Gattuso ne računa na hrvatsko reprezentativno krilo Ivana Perišića za današnji gostujući ogled bijelih s Lokomotivom u Kranjčevićevoj. Razlog nisu zdravstveni razlozi proslavljenog reprezentativca, nego ga je legenda Milana odstranila iz prve momčad zbog manjka discipline, a trenutno nije poznato kada će se vratiti na travnjak. Ovo je potpuno neočekivani rasplet događaju u Splitu jer je poznato da je Ivan pravi profesionalac koji je maksimalno posvećen svom poslu i karijeri.

Navijači bijelih podijeljeni su oko pitanja da li je Talijan trebao odstraniti slavnog vatrenog iz svlačionice, podsjetimo, Hajduk ga je zvao dvije godine da se vrati na Poljud, a sada ne trenira s prvom momčadi. 

- Podrška Gattusu. Napokon nam je trener gazda. Perišić je profić i on će svoju kaznu tako i da odradi, a što je točno bilo neka ostane u klubu. Dosta je toga da cure stvari van - napisao je jedan navijač Hajduka. 

VEZANI ČLANCI:

- Izgubit ćemo danas. Nemamo trenera niti uigrane igrače...Ostaviti Perišića doma u Splitu? Pa nije Perišić bilo tko, kolika je bila euforija oko njegovog dolaska, ali nažalost vidio je i on što se u Hajduku zbiva, pa će uskoro otići. Pod Lekom i Karoglanom je bila bolja igra, a za Dambrauskasa da ne govorim. Ovaj Gattuso se više bavi nebitnim stvarima, kako bi skrenuo pozornost s loše igre. Sve u svemu bit će još jedna sezona bez Europe, bez naslova u HNL i Kupu, jer Rijeka i Dinamo su očigledno za dvije klase bolji od nas - piše drugi fan bijelih. 

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Hajduk i Varaždin sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
1/17

Komentara 5

DM
D'Mich
15:42 11.08.2024.

Gattuso je šef, njega se sluša. On ima pravo staviti ili maknit igrača kako mu se svidi a ne da mu ulica određuje ko će igrati.

ME
Melada
15:11 11.08.2024.

A ja sam na strani onog i onih koji ne prave ankete zbog klikova i osobnog prezivljavanja i koji ne poticu na podjelu u narodiu pogotovo kad ne postoji niti jedna jedina odrziva cinjenica zobog koje je Perisic izvan momcadi! Jedina odrziva cinjenica je: Gattuso nije ”potjerao” Perisica!!!

JM
JMN
14:32 11.08.2024.

Tko zna kakvu atmosferu u ekipi je zatekao Gattuso. Osim toga, ekipa je kombinacija legendi na zalasku karijere, mladih bez seniorskog iskustva, 2 mlada dragulja Pukštas i Sigur koji čekaju prodaju, stranaca koji igraju od lošeg do prolaznog, par solidnih igrača tipa Melnjak i Krovinović i Livaje koji to sve skupa vuče. Dajmo Gattusu slobodu da radi što misli da treba barem cijeli jesenski dio prvenstva pa tek onda donosimo zaključke. Ne trebaju nam ovakve ankete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije