ŠOK NA POLJUDU

Navijači Hajduka u nevjerici: 'Perišić se spasio, a Dinamu se možemo samo pokloniti'

Uzvratna utakmica 3. pretkola Konferencijske lige između Hajduka i Ružomberoka
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/3
16.08.2024.
u 00:10

"Ne znam da li sam tužan ili ljut, ovo je jedna od najtežih večeri otkako navijam za Hajduk, a priredili su nam stvarno svakakvih", stoji u jednoj od mnogobrojnih kritika na lošu igru Hajduka

Hajduk je porazom u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige ispao iz europskih natjecanja za drugu sezonu. Nakon što je Ružomberok na domaćem terenu iznenadio i oduzeo Hajduku pobjedu (0:0), nitko nije računao da će na punome Poljudu moći izboriti pozitivan rezultat. Ipak, upravo se to dogodilo. Zvonimir Šarlija je u 8. minuti susreta poslao loptu u vlastitu mrežu, a njegova momčad nije mogla doći do protivničke mreže. Navijači, ionako ogorčeni i podijeljeni "slučajem Perišić", na Facebook stranicama kluba ostavili brojne komentare.

"Netko treba preuzeti odgovornost i dati ostavku za ovo dno dna od igre, a i rostera. U suprotnom se svi moramo pomirit da smo postali amaterski klub", rekao je jedan od navijača, a drugi dodaje: "Dotaklo se dno i zakopalo." Treći pak komentirao rad čelnika: "Samo nemojte smijeniti trenera, a i sportski direktor vam je top. Samo jako naprijed."

Uzvratna utakmica 3. pretkola Konferencijske lige između Hajduka i Ružomberoka
1/12

"Neka me netko ispravi ako je vidio jednu smislenu akciju voljenog nam kluba. Sve što se i stvorilo bilo je na individualnu kvalitetu u prvom poluvremenu. Ne znam da li sam tužan ili ljut, ovo je jedna od najtežih večeri otkako navijam za Hajduk, a priredili su nam stvarno svakakvih. Gattuso nadam se da nećeš dočekati ni presicu. Duša boli Hajduče moj", stoji na profilu kluba.

"Mi sljedeći put kad budemo pričali o Dinamu, možemo im se samo poklonit, ljudi su druga dimenzija za nas. Perišiću spasio si se i sretno", piše ožalošćeni navijač splitskih bijelih kojima od početka sezone sunce nikako da svane.

Komentara 8

GE
Gefufna
09:19 16.08.2024.

Kako su ono napisali na mostu? Dabogda sve izgubili? Kad orjuna i ulica vode klub, tako to izgleda

BS
Blue_shirt
07:53 16.08.2024.

Livaja ima mjesečnu plaću >100.000€ !!! To Tommyevih 100 radnika nema ! I onda se čude sto im je sve skupo u trgovini, treba sakupit samo za jednog igraca place iz 20ducana... A taj isti Livaja u tri godine kolikoo je tu je u svim europskim utakmicama zabio jedan jedini gol i to iz penala ! A igrali su protiv Tobola, Vitorie, Villareala, Paoka, HB i Ruzomberoka. E sad dragi moji zaposlenici Tommya koji je u tom periodi isplatio cca 5mil € , pitam vas jeli "Vridilo..."

PO
Poletarac101
08:18 16.08.2024.

Hajduk opet tropa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije