BUNDESLIGA

Navijači HSV-a stali uz Vuškovića nakon suspenzije, a šou je ukrala jedna bakica

Nastavlja se su?enje u slu?aju dopinga profesionalnom nogometašu HSV-a Vuškovi?u
Foto: Frank Rumpenhorst/DPA
1/6
31.08.2024.
u 17:34

Da se navijači ne slažu s odlukom, pokazali su skandiravši mu na današnjoj utakmici Bundeslige 2 u kojoj je HSV svladao novog drugoligaša Munster s 4-1

Igrač HSV-a i bivši igrač Hajduka, Mario Vušković zbog dopinga je izbačen iz nogometa do 2026. godine. Ipak, da se navijači ne slažu s odlukom, pokazali su skandiravši mu na današnjoj utakmici Bundeslige 2 u kojoj je HSV svladao novog drugoligaša Munster s 4-1.

Ipak, tko bi rekao da će jedna baka biti glavna uoči početka utakmice? Naime, navijači su pjevali jednu od HSV-ovih pjesama, ali kamere su uhvatile baš nju.

HSV je protiv Munstera poveo već u sedmoj minuti preko Glatzela. Povisio je u 26. Elfadli, a onda je Glatzel u prvoj minuti sudačke nadoknade postavio na poluvremenu konačnih 3-0. Paetow je u 58. smanjio na 3-1, da bi u 64. Heyer postavio konačnih 4-1. Heyer je u igru ušao samo dvije minute ranije umjesto strijelca Elfadlija.

Na ljestvici je HSV četvrti sa sedam bodova dok Munster na 15. ima samo jedan. Na vrhu tablice je Fortuna Dusseldorf sa 10 bodova, a drugi je Greuter Furth sa osam.

 

Komentara 1

MI
mikimouse12
07:56 01.09.2024.

Bolje da se brinu kako da im klub udje u 1 bundesligu, a ne o nekom drogerasu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije