Crna Gora

Navijači na stadion Budućnosti bacili tri vreće ustajale ribe

riba gastro kutak
Večernji list
08.11.2010.
u 12:45

Utakmica 14. kola Crnogorskog nogometnog prvenstva između Budućnosti i Zete ostat će zapamćena po nesvakidašnjem incidentu

Naime, nepoznati počinitelji nekoliko sati uoči utakmice prosuli su u VIP loži tri vreće ustajale ribe. Radnici gradske čistoće brzo su intervenirali i maknuli ribu, ali nisu uspjeli otkloniti nesnosan smrad.

Pretpostavlja se da su ustajalu ribu na stadionu ostavili pripadnici najveće crnogorske navijačke grupe Varvari, koji već pola godine prosvjeduju zbog neslaganja s predsjednikom Budućnosti Tomislavom Čelebićem koji je, unatoč smradu, odgledao cijelu utakmicu.

Ključne riječi

Komentara 3

FE
febo
07:59 09.11.2010.

Je Bubra , slažem se ja s tobom , a bit će da je to zbog ravnoteže , na 10 pametnih hrvata , ide jedan blesavi janez !!!!! Najbolje je to što si oni umišljaju ako su u eu dada su bolji od nas drugih !!!!!!

OB
-obrisani-
13:30 08.11.2010.

Ona trojica navijača HR repke koji su stigli na World Cup 2010 da navijaju za susjede iz Slovenije su na stadion u Capetownu bacili mrtve ribe kako bi sa time pokazali da njihovi idoli i ljubimci za to vrijeme doma na sofama sjede i leže poput crknutih morskih pasova dok Slovenski majstori baluna lete po JAR-u kao morski galebovi...

BU
Bubra
15:43 08.11.2010.

Ja budaletine Janeza.. Dragi boze i ti svasta imas u svojoj basti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije