OMČA OKO VRATA

Navijači 'objesili' Vladimira Putina, a stadion počeo pljeskati kada je vidio što piše

Vladimir Putin
Twitter
10.04.2022.
u 13:21

Navijači Legije poznati su po tome što vole komentirati društvene događaje, a ovaj put su se osvrnuli na rusku agresiju na Ukrajinu.

Lech i Legia jučer su remizirali (1:1) u derbiju 28. kola poljske Ekstraklase, a utakmicu je obilježio i transparent upućen Vladimiru Putinu.

Navijači Legije poznati su po tome što vole komentirati društvene događaje, a ovaj put su se osvrnuli na rusku agresiju na Ukrajinu.

Tako su na transparentu pokazali Putina s omčom oko vrata. Ispod je pisalo "ruska ku***".

Nakon što su ostali navijači na stadionu vidjeli transparent, krenuo je pljesak podrške.

Ključne riječi

Komentara 24

JU
jumbojet747
22:59 10.04.2022.

Katynska šuma - raspitajte se pa Vam bude sve bistro zašto se ne vole Poljaci i orci iz rusije - j.... bolesno i primitivno od strane rusa ko i uvijek

Avatar solinarep
solinarep
11:12 11.04.2022.

Putin suka!

GL
globalsolutions
21:03 11.04.2022.

Pošteno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije